OCIJENI

Odabir sale za vjenčanje - 5 stvari na koje morate obratiti pozornost

Objavljeno: 11.10.2022. 0:58

Vjenčanja su poseban dan u životu svakog para. Kada razmišljate o tom savršenom danu, pretpostavljamo da vam je u glavi idealna lokacija. Bilo da je riječ o moru, ravnicama ili planinama, odabir savršene sale za vjenčanje ovisi o željama svakog para. Želite da taj dan bude u skladu s vašom vizijom, stoga vam donosimo 5 stvari na koje morate obratiti pozornost.

  1. Lokacija

Lokacija je uvijek početna točka kada razmišljate o salama za vjenčanje. Pogled na more, sala okružena vrtom ili intimna atmosfera – ovisno o vašim željama i preferencijama, možete pronaći salu koja upotpunjuje viziju vašeg velikog dana. Većina preferira one lokacije koje svojim gostima pruža maksimalnu privatnost kako biste uživali u vašem danu sasvim intimno. Svaka lokacija ima svoje prednosti i mane, a na vama je odaberete onu koja će biti idealna za vas.

  1. Prostor

Osim lokacije, morate obratiti pozornost na omjer vanjskog i unutarnjeg prostora. Odaberete li vjenčanje na proljeće ili ljeto, vanjska lokacija je većini parova poželjnija, dok su jesenska i zimska vjenčanja fokusirana na unutarnji prostor. U slučaju kiše ili lošijeg vremena, mogućnost brze promjene između unutarnjeg i vanjskog prostora je svakako poželjna. Osim toga, očaravajući vanjski prostor može biti upotpunjen prekrasnom prirodom oko sebe – kao što je to more, mjesečina ili raskošni vrt.

  1. Pravila u sali

Nemaju sve sale jednake načine poslovanja. U nekim salama zabava može potrajati do dugo u noć, dok to nije slučaj u svima. Mjesta koja primarno nisu namijenjena svadbama, u pravilu postavljaju stroža pravila ponašanja – tu je većinom riječ o hotelima i sličnim objektima. Također, nemojte zaboraviti na ograničeni broj ljudi. Obratite pozornost na pravila koje je vaša sala postavila kako se ne biste neugodno iznenadili prije same svadbe.

  1. Cijena

Cijena je veliki faktor kada je riječ o vjenčanjima i odabiru. Svaka lokacija, ovisno o svojoj posebnosti ima različiti rang cijene i onoga što je u tu cijenu uključeno. Moguće je pronaći lokaciju koja nudi svašta za cijenu, ali imajte na umu da morate na vrijeme bukirati termin.

  1. Hrana

Vjenčanja su događaj koji traje i gdje za energije treba dobro pojest (i popit). Odaberite mjesto koje poslužuje ukusnu i svježu hranu kako biste vi i vaši gosti bili siti. Svadbene lokacije koje ujedno nude catering, najčešće će vas razveseliti širokim odabirom opcija, za vegane, mesojede, alergičare i slično. Dodatni bonus je uigrana ekipa konobara i kuhara koji imaju već veliko iskustvo u pripremi pa je cijeli proces puno jednostavniji.

Tražite li lokaciju uz more, koja nudi intimnu atmosferu, odličan omjer unutarnjeg i vanjskog prostora, ali i ekipu koja je već uigrana te vrhunsku hranu, RESTORAN GUSAR (http://www.restorangusar.hr/) iz Splita je vaša idealna zelena oaza. Nude različite menije na kojem se može naći ponešto za svakoga, a veliki izbor dekorativnog materijala učinit će vašu svadbu zaista posebnom. Lokacije na kojima se RESTORAN GUSAR (http://www.restorangusar.hr/) nalazi su bajkovite, a to upotpunjuju vrhunskim osobljem što omogućava besprijekornu uslugu.

OCIJENI