OCIJENI
Adresa: Kroz Smrdečac 29
21000, Split
Mobitel:
092 3451 586 092 3451 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://lingostar.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-18h
Djelatnosti: Prevođenje
Škola stranih jezika
Ključne riječi: pisani prijevodi - sudski tumač - usmeno prevođenje - simultano prevođenje - lektura tekstova - korektura tekstova - prijevod specijalističkih tekstova - stručni prijevodi za medicinu - stručni prijevodi za ekonomiju - stručni pravni prijevodi - ovjereni prijevod
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

LingoStar - sudski tumači i prevoditelji SplitNalazimo se u Splitu, no djelujemo na području cijele Hrvatske.

Mladi, poduzetni i vješti prevoditelji i ovlašteni sudski tumači specijalizirani za razna područja prilagođavaju se klijentu, jamče povjerljivost podataka i isporuku prijevoda u okviru dogovorenog roka. Cilj nam je biti pouzdan partner našim klijentima nudeći iznimnu kvalitetu i stručnost.

Radimo prijevode sa svih europskih jezika na hrvatski i obratno, a ako vam je potreban prijevod sa ili na neki od egzotičnih jezika (arapski, japanski, kineski…..), obratite nam se i učinit ćemo sve što je u našoj moći da dođe do realizacije takvog prijevoda.

Pri prevođenju se služimo prevoditeljskim alatima SDL Trados Studio 2019 i MemoQ.

U izvršenju prijevoda jamčimo istovjetnost izvorniku istovremeno pazeći na semantička i sintaktička pravila jezika na koji se prevodi kako bi tekst bio ,,u duhu” ciljnog jezika.

Jako smo fleksibilni i prilagodljivi u pogledu rokova, posebice ako su vam potrebni hitni prijevodi s kratkim rokovima isporuke.

Tekstove za prijevod i sam prijevod šaljemo i primamo putem raznih sredstava komunikacije (e-mail, Viber, WhatsApp….) i u raznim formatima kao što su PDF, JPG, Microsoft Word itd.

Usluge usmenog prevođenja pružamo za sve djelatnosti, uključujući javnobilježničke i odvjetničke urede.

Za više informacija posjetite našu web ili Facebook stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
092 3451 586 092 3451 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI