OCIJENI
Adresa: Kroz Smrdečac 29
21000, Split
Mobitel:
092 3451 586 092 3451 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://lingostar.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-18h
Djelatnosti: Prevođenje, Lektura
Škola stranih jezika
Ključne riječi: sudski tumač - usmeno prevođenje - simultano prevođenje - lektura tekstova - korektura tekstova - prijevod specijalističkih tekstova - stručni prijevodi za medicinu - stručni prijevodi za ekonomiju - stručni pravni prijevodi - prijevod medicinskih dokumenata – prijevod pravnih dokumenata – poduka stranih jezika online – skype poduka stranih jezika – sudski tumač u splitu – split sudski tumač - titlovi filmovi – titlovi video materijali prijevod – prijevod titlova – konsekutivno prevođenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

LingoStar - sudski tumači i prevoditelji Split

Nalazimo se u Splitu, no djelujemo na području cijele Hrvatske.

Mladi, poduzetni i vješti prevoditelji i ovlašteni sudski tumači specijalizirani za razna područja prilagođavaju se klijentu, jamče povjerljivost podataka i isporuku prijevoda u okviru dogovorenog roka. Cilj nam je biti pouzdan partner našim klijentima nudeći iznimnu kvalitetu i stručnost.

Radimo prijevode sa svih europskih jezika na hrvatski i obratno, a ako vam je potreban prijevod sa ili na neki od egzotičnih jezika (arapski, japanski, kineski…..), obratite nam se i učinit ćemo sve što je u našoj moći da dođe do realizacije takvog prijevoda.

Pri prevođenju se služimo prevoditeljskim alatima SDL Trados Studio 2019 i MemoQ.

U izvršenju prijevoda jamčimo istovjetnost izvorniku istovremeno pazeći na semantička i sintaktička pravila jezika na koji se prevodi kako bi tekst bio ,,u duhu” ciljnog jezika.

Jako smo fleksibilni i prilagodljivi u pogledu rokova, posebice ako su vam potrebni hitni prijevodi s kratkim rokovima isporuke.

Tekstove za prijevod i sam prijevod šaljemo i primamo putem raznih sredstava komunikacije (e-mail, Viber, WhatsApp….) i u raznim formatima kao što su PDF, JPG, Microsoft Word itd.

Usluge usmenog prevođenja pružamo za sve djelatnosti, uključujući javnobilježničke i odvjetničke urede.

Za više informacija posjetite našu web ili Facebook stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI