Važnost cijeloživotnog obrazovanja

Objavljeno: 3.4.2019. 14:31

U suvremenom i modernom društvu, kvalitetno obrazovanje je postalo važno za svakodnevno funkcioniranje ali i ostvarivanje vlastitih želja i ciljeva. Osnovna i ključna znanja stječu se u formalnom sustavnom obrazovanju a pojedinci se sami opredjeljuju za struke i područja u kojima žele raditi i stvoriti karijeru.

Ponuda zanimanja svakim danom raste i dok se neka zanimanja zbog modernizacije i tehnoloških napredaka gase, dolazi i do pojave novih radnih mjesta. Učenje je bitan proces u kojemu su rezultati u određenoj životnoj dobi ostvarivi uz prethodno stvorene radne navike ali i uvjetovani već steknutim znanjem i motivacijom. Cjeloživotno učenje danas postaje sve popularnije ali i potrebnije zbog ekonomske situacije društva u kojem živimo.     

Gospodarske i političke promjene dovele su veliki broj ljudi do promjena u zapošljavanju i izboru karijere. Nezadovoljstvo dosadašnjim radnim iskustvom ili potreba za prekvalifikacijama zbog popularnosti i traženosti drugih zanimanja dovele su do toga da i osobe srednjih godina ponovno sjedaju u školske klupe i uče novi zanat.

       

Učilište Virtus prepoznalo je potrebe lokalnog tržišta zapošljavanja te je svoje programe obrazovanja prilagodilo svima koji žele unaprijediti svoje osobne i poslovne vještine. Naši programi oblikovani su prema trendovima tržišta kako bi svojim polaznicima pružili najkvalitetnije obrazovanje za što uspješniju budućnost.


Posjedujemo ISO 9001:2015 certifikat kao priznati pokazatelj kvalitete naših usluga. U posljednjih 9 godina, obrazovali smo više od 4000 zadovoljnih polaznika kroz više od 200 različitih programa formalnog i neformalnog obrazovanja.

Ako ste nezadovoljni svojom karijerom ili samo želite krenuti u drugom smjeru zbog konkurentnosti na tržištu rada, pogledajte našu ponudu programa obrazovanja. Promjena karijere je moguća u svakoj životnoj dobi, samo je potrebna motivacija i želja za učenjem!