OCIJENI

Bijeli strop u rekonstrukcijama

1 pregleda/dan | Objavljeno: 24.01.2023. 21:11

U današnje vrijeme sve je veći udio rekonstrukcija i adaptacija postojećih objekata. Turistički najatraktivnije zone, najuži centar primorskih gradova, obiluju starim zgradama od kojih su neke građene i prije više stotina godina, a koje su često pod zaštitom konzervatora. U njima redovito nailazimo na dotrajale međukatne i krovne konstrukcije od drvenih grednika koje je potrebno zamijeniti novom konstrukcijom.

Često loš pristup gradilištu u ovakvim slučajevima, onemogućen pristup većim prijevoznim sredstvima i strojevima (primorski gradovi s uskim uličicama), uvjetuje konstrukciju sastavljenu od predgotovljenih elemenata kako bi se mogla ručno transportirati i ugraditi, bez teških alata i strojeva. Također, jako je bitno da nova konstrukcija bude lagana, kako bi se što manje opterećivao postojeći nosivi sustav zidova i temelja.

Bijeli strop je konstrukcija koja zadovoljava sve navedene zahtjeve.

https://bijelidom.hr/primjena-bijelog-stropa/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI