OCIJENI
Adresa: Kroz Smrdečac 41
21000 Split
Telefon:
021 530 506, 021 544 371 021 530 ... - Klikni za broj
Mobitel:
099 2166 636, 099 2166 637 099 2166 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://bijelidom.hr

Radno vrijeme

:
Radnim danom: 08.00 - 16.00 h
Djelatnosti: Građevinska poduzeća i obrti
Energetski certifikati
Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: Bijeli dom, Bijeli dom Split, bijeli strop, projektiranje Split, legalizacija Split, energetski certifikati, energetski certifikati Split, energetsko certificiranje Split, energetski certifikati - Split, izrada energetskih certifikata Split, izrada energetskih certifikata u Splitu, energetski certifikat za kuće Split, energetski certifikat za stan Split, energetski certifikat za stan u Splitu, energetski certifikat zgrade Split, e certifikati, e certifikati Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka BIJELI DOM d.o.o. osnovana je 1997. godine sa sjedištem u Splitu i od samog osnivanja smo vodeća specijalizirana tvrtka koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i prodajom konstrukcije bijeli strop na području cijele Hrvatske i u inozemstvu.

Individualnim pristupom svakom klijentu dajemo najekonomičnija, optimalna rješenja kako za jednostavne konstrukcije, tako i za najsloženije, te konstrukcije koje izlaze iz svih uobičajenih okvira.U vrlo kratkom roku možemo ponuditi rješenje za svaku Vašu međukatnu i krovnu konstrukciju, te stubište.

Od nas ćete uvijek dobiti izbalansirano rješenje koje će voditi računa o težini, nosivosti, laganoj ugradnji i ukupnoj cijeni Vaše ugrađene konstrukcije. Svako odstupanje od takvog pristupa išlo bi u korist jedne od karakteristika što u konačnici ne bi bilo optimalno rješenje kakvo nudi bijeli strop, već surogat neke već poznate konstrukcije.

                

Tvrtka BIJELI DOM d.o.o. prepoznatljiva je po svojoj jedinstvenoj i kompletnoj usluzi. Pratimo Vas i kroz sve faze ugradnje Vašeg bijelog stropa, tako da u svakom trenutku možete dobiti savjet, a po potrebi i terensku podršku naših iskusnih stručnjaka.

Osim bijelog stropa kod nas možete kupiti i proizvode iz YTONG asortimana.

Cilj nam je da zajednički osiguramo najbolja rješenja vodeći pritom računa o uštedi energije i zadovoljenju visokih ekoloških standarda.

Novina u poslovanju tvrtke je da Vam možemo ponuditi i izradu građevinskih projekata (statike i fizike zgrade), te nadzor nad izvođenjem građevinskih radova na Vašem objektu bez obzira na materijal od kojeg se gradi.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 530 506, 021 544 371 021 530 ... - Klikni za broj
Mobitel:
099 2166 636, 099 2166 637 099 2166 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI