OCIJENI
Adresa: Ul. Gospe od mira 58
21311 Stobreč
Mobitel:
095 3139 999 095 3139 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://chillfun.hr/
http://www.facebook.com/napuhancisplit/
http://www.instagram.com/napuhancisplit/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: zabava, chill, fun, dječja zabava, dječji rođendani, rođendanski party, dječje proslave, napuhanci, djeca, bebe, tulum, tobogan, dvorac, tobogan na napuhavanje, dvorac na napuhavanje, zabava za djecu, napuhanci split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama


Vrijeme je da se djeca zabavljaju, a roditelji uživaju!

Nudimo najam dvoraca i tobogana na napuhavanje na području cijele Splitsko-dalmatinske i Šibensko kninske županije. Napuhanci Split nastali su kroz ideju koja je proizašla iz Obrta CHILL & FUN.

Naša misija je na siguran i zabavan način upotpuniti dječje proslave na širem području Dalmacije. Pri korištenju dvoraca i tobogana na napuhavanje poseban naglasak stavili smo na sigurnost djece. Također se svaki naš napuhanac dezinficira nakon svakog korištenja i prije svakog najma. Ono što je bitno napomenuti je da su svi proizvodi koje nudimo prošli najstrože Europske kontrole, pa kao takvi posjeduju potrebne certifikate za profesionalnu upotrebu.

U lepezi proizvoda birajte najpopularnije teme napuhanaca, od životinjskog carstva ili dinosaura koje obožavaju svi, do egipatskih piramida za vaše male pametnjakoviće i istraživače. Naša zvijezda vodilja su djeca, NEĆETE POGRIJEŠITI!

ZAŠTO IZABRATI NAS?
  • proizvodi sa EU certifikatima
  • osigurani
  • cjenovno prihvatljivi
  • kontrolirani
  • dezinfekcija prije svakog najma
  • dostava i montaža
  • najbolja zabava za mališane

Naša vizija je biti cjenovno prihvatljivi za sve korisnike, te kvalitetom pružiti zadovoljstvo svim korisnicima, a za one koji nemaju mogućnosti,  svakim danom trudimo se biti humanitarni te poklanjati i uveseljavati djecu raznih udruga.

Posjetite naše stranice na društvenim mrežama i saznajte više o nama.

 Vi birate. Mi dostavimo. Oni obožavaju! 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI