OCIJENI

Prednosti i funkcionalnosti Hörmann ulaznih vrata

Objavljeno: 29.3.2024. 17:13

Ulazna vrata su ključni element svakog doma. Osim estetskog doprinosa, važno je da pružaju izvrsnu izolaciju, sigurnost i funkcionalnost. Hörmann, vodeći europski proizvođač vrata, nudi široku paletu visokokvalitetnih ulaznih vrata. Fokusirajući se na modele Thermo65 i Thermo46, istaknut ćemo njihove prednosti i funkcionalnosti.

Izvrsna toplinska izolacija

Thermo65 vrata su dizajnirana s čeličnim vratnim krilom debljine 65 mm i ispunom od PU-tvrde pjene. Njihov toplinski koeficijent od 0,87 W/(m²·K) osigurava odličnu izolaciju, zadržavajući toplinu unutar doma. S druge strane, Thermo46 vrata nude također dobru izolaciju s vrijednošću toplinskog koeficijenta od 1,1 W/(m²·K).

Sigurnost na visokoj razini

Oba modela vrata dolaze s serijskim zaključavanjem u 5 točaka, pružajući osjećaj sigurnosti i zaštite u domu. Opcionalno, Thermo65 vrata nude RC 2 sigurnosnu opremu za dodatnu razinu sigurnosti.

Estetska prilagodljivost

Kupci imaju širok izbor motiva, boja i dekora. Thermo65 nudi 13 atraktivnih motiva, 16 boja i Decograin dekor opciju, dok Thermo46 dolazi s 13 različitih motiva koji omogućuju prilagodbu različitim stilovima i preferencijama.

Trajnost i kvaliteta materijala

Korištenje čelika, aluminija i kompozitnih materijala osigurava izdržljivost i dugovječnost vrata. Ovi materijali osiguravaju da vrata ostanu otporna na vremenske uvjete i svakodnevnu upotrebu

Personalizacija i funkcionalnost

Kupci mogu prilagoditi svoja vrata dodatnim elementima poput bočnih dijelova, nadsvjetala i ostakljenja, omogućujući personalizaciju prema vlastitom ukusu i potrebama.

Hörmann ulazna vrata Thermo65 i Thermo46 ne samo da pružaju estetsku vrijednost već i funkcionalnost, sigurnost i izvrsnu izolaciju. Bez obzira na odabir, kupci mogu biti sigurni u visoku razinu kvalitete, prilagodljivosti i dugovječnosti ovih vrata. Uz širok spektar mogućnosti prilagodbe, Hörmann vrata nude sve što je potrebno kako bi se stvorio ugodan, siguran i estetski privlačan ulaz u dom.

Započnite put prema sigurnosti, stilu i dugotrajnosti vašeg doma s PORTUNOM - vašim ovlaštenim zastupnikom za vrata visoke kvalitete Hörmann. Naša široka ponuda ulaznih vrata od čelika i aluminija pruža estetsku privlačnost, izvrsnu izolaciju i sigurnost. Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom su tu da vam pruže personalizirane savjete i preporuke. Posjetite nas kako biste istražili našu cjelokupnu ponudu i pronašli savršena vrata koja će unaprijediti vaš dom.


OCIJENI