Adresa: Gospe u Siti 2a
21312 Podstrana
Mobitel:
098 9427 065 098 9427 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.adriafoto.hr
http://www.facebook.com/Adria-foto-studio-167930979898939
http://www.instagram.com/adriafotostudio

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 9 - 16, subotom: 8 - 12
Djelatnosti: Foto studio, atelje, radionica
Ključne riječi: fotograf za vjenčanja Split Podstrana - fotografiranje svečanosti, krštenja, proslava - wedding photography Split Podstrana - fotografi - najbolji fotografi za vjenčanja - fotografiranje vjenčanja - fotograf za vjenčanja - fotografiranje vjenčanja Dalmacija - fotografiranje vjenčanja u Dalmaciji - fotografiranje događaja - vjenčanica - weddingdress - weddingday - drukčija vjenčanja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

FOTO ADRIA
Split, Podstrana


Neki momenti u životu su nam vrlo važni i neponovljivi. Kao i dugi niz godina, s veseljem i profesionalnošću, bit ću odgovorna za njihovo čuvanje od zaborava.

Kako bih bila diskretni promatrač koji bilježi trenutke, podijelite samnom svoje želje i ideje. Svaka sugestija je dobrodošla. Na Vama je samo da maksimalno uživate u svom danu i prepustite se emocijama i neizbježnom pozitivnom stresu.

Fotografije koje zajednički stvaramo prije ili nakon vjenčanja su drukčije. Svi smo ležerni i neopterećeni, izvlačimo jedni iz drugih ono najbolje. Tada nastaju prave male čarolije, bilo spontane ili namještene, uvijek vesele, otkačene i romantične. Svakako, Vama neprocjenjive uspomene.

Dugogodišnje ulaganje u opremu ne mogu nazvati odricanjem. Najprije me veseli skoro kao i sretna lica klijenata nad "našim" zajedničkim proizvodom - albumom. Osim toga, svaki dio moje fotografske kolekcije me i prije i nakon kupovanja tjera da pratim trendove, budem bolja i kreativnija.


Posjetite moj web stranicu te me pratite na Facebook-u i Instagram-u.

Vidimo se u Adria foto studiju!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9427 065 098 9427 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.