OCIJENI
Adresa: Gradišćanskih Hrvata 6
21000
Telefon:
021 468 294 021 468 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Građevinska poduzeća i obrti
Građevinske usluge, gradnja zgrada
Energetski certifikati
Ključne riječi: projektiranje - vještačenje - procjena vrijednosti nekretnina - nadzor nad izvođenjem - energetski certifikati - sudski vještak - nadzor nad izvođenjem radova - legalizacija - projektiranje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Egzakt d.o.o. specijalizirana je za obavljanje poslova građevinskog inžinjeringa, konzaltinga, nadzora nad gradnjom objekata, projektiranja, ishodovanja dozvola nužnim za realizaciju projekta, građevinska vještačenja, procjenu vrijednosti nekretnine, procjenu štete na nekretninama, osiguranje dokaza, izrada investicijskih elaborata te izvođenje radova.

STRUČNI KADAR
Tvrtka ima ovlaštenog inžinjera građevinarstva te sudskog vještaka za građevinarstvo sa dugogodišnjim, bogatim, profesionalnim iskustvom na raznim projektima u zemlji i inozemstvu.

MISIJA
Za ozbiljne klijente primjenom najsuvremenijih metoda obavljamo složene zadatke koji se tiću nadzora, inžinjeringa, konzaltinga i vještačenja.
Klijentima maksimalno olakšavano i pojednostavljujemo proces prikupljanja informacije za realizaciju projekta, od ishodovanja svih potrebnih dozvola za gradnju pa do uporabne dozvole i uknjižbe.


Obratite nam se s punim povjerenjem, Egzakt d.o.o.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 468 294 021 468 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI