OCIJENI
Adresa: Pujanke 77 a
21000, Split
Telefon:
021 377 611, 021 377 964 021 377 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://antipiros.com

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 07.00 - 15.00 h
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Instrukcije, pripreme, poduka
Sigurnost, zaštita na radu
Ključne riječi: Antipiros Split , pomorsko učilište Split , obuka pomoraca Split , Ispitivanje i servisiranje vatrogasnih uređaja i aparata , prodaja prijenosnih i prijevoznih vatrogasnih aparata i dišne opreme , servisiranje i atestiranje brodica za spašavanje i brodica za prikupljanje , servisiranje i atestiranje dišne i ronilačke opreme
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ANTIPIROS d.o.o.

Tvrtka Antipiros specijalizirana je i ovlaštena za servisiranje i atestirenje sigurnosnih i protupožarnih sustava i opreme na kopnu i brodovima.

Slobodni smo Vas obavijestiti da je naše iskustvo, u navedenim djelatnostima koje pomažu zaštiti i spašavanju ljudskih života i gospodarskih dobara stvarano tijekom 43 godina uspješnog rada.

Djelatnici tvrtke Antipiros, radi specifičnosti djelatnih zadataka posjeduju potrebitu stručnu spremu i odobrenja koja proizlaze iz pravnih normi Republike Hrvatske i pravila svih većih pomorskih registara.

Antipiros zapošljava 40 stručnih djelatnika koji su Vam uvijek na raspolaganju.

Zadovoljstvo kupca u skladu s profesionalnim normama i profesionalnom etikom,najbolja su nagrada za obavljanje naših djelatnosti. Vraćanje kupaca, a ne proizvoda naš su moto kvalitete.

Sve dodatne informacije potražite na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 377 611, 021 377 964 021 377 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI