Adresa: Dubrovačka 33
21000, Split
Telefon:
021 370 816 021 370 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kb-ciklon.hr/

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 8-15h
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: dezinfekcija - dezinsekcija - deratizacija - sanitarna zaštita - preventivna sanitarna zaštita - suzbijanje glodavaca - dezinsekcija mrava -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu KB CIKLON - Dezinsekcija, dezinfekcija i deratizacija.

KB "CIKLON" d.o.o. Split osnovan 1995. godine.
Registriran kod Općinskog suda u Splitu.
Posjedovanjem rješenja Ministarstva zdravstva RH za obavljanje DEZINSEKCIJE-DEZINFEKCIJE-DERATIZACIJE na teritoriju RH.

KB "CIKLON" d.o.o. Split sa svojim stručnim djelatnicima obavlja svoju specijalističku djelatnost DEZINSEKCIJU-DEZINFEKCIJU-DERATIZACIJU - sanitarnu zaštitu čovjekova okoliša.

Obavljamo  DDD poslove s ekološki testiranim preparatima dozvoljenim od Ministarstva Zdravstva RH, a koji nisu štetni na ljudsko zdravlje.
Stojimo Vam na usluzi, a za dobrobit i sigurnost pučanstva BESPLATNO obavljamo DEZINSEKCIJU - DEZINFEKCIJU I DERATIZACIJU NEZAŠTIĆENIM I NEMOĆNIM.

KB "CIKLON" uz pristupačnu cijenu daje garanciju i sigurnost.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 370 816 021 370 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.