OCIJENI

Keramika vrhunske kvalitete u salonu keramike Omega Nova

Objavljeno: 2.5.2019. 12:32

Uređenje doma jedan je od prvih pothvata s kojim se susrećemo nakon kupnje nove nekretnine ili renovacije postojeće zbog dotrajalosti. Ono predstavlja stil života, ukus, a ljudima daje osjećaj da se osjećaju ugodno i opušteno u okruženju gdje provode najveći dio svog slobodnog dana.

Izbor keramike izrazit će Vaš stil kroz uređenje. Mogućnost boja i oblika omogućit će da dom izgleda poput onoga iz dizajnerskih kataloga. Organizirajte večere i druženja s obitelji i prijateljima i pritom privucite poglede i komplimente za uređenje doma i budite poticaj da i oni pohrle na renovaciju vlastitog.

  

Kada se krene s renovacijom prostora, mnogi počinju s izradom proračuna i razmišljanjem o financijama, sagledavajući koliko si mogu priuštiti i koje kompromise trebaju učiniti. Investicija u keramiku, radi obnove sanitarnih prostorija, podova i kuhinje ne mora nužno biti skup pothvat.

Kvalitetna i otporna keramika, koja se dolikuje čvrstoćom i dugotrajnošću više nije san za koji morate štedjeti godinama. Ona je na dohvat ruke i čeka da Vaš dom postane  oaza mira i užitka. Keramika po pristupačnim cijenama ne znači nužno slabiju kvalitetu i loš izbor. Baš naprotiv, omogućava Vam da svoj dom obogatite vrhunskim keramičkim proizvodima po tvorničkoj cijeni. Niže cijene keramike omogućit će da uložite više novca od jednom, brže dovršite radove u stanu ili kući. Budite u trendu, uštedite novac i imajte dom iz snova vrhunske kvalitete, a sve to kupnjom proizvoda u Omega Nova salonu keramike.

Nakon kupnje keramike, uložite u odabir i izbor stručnjaka, koji će keramiku postaviti na ispravan način, da ne dolazi do lomljenja, oštećenja i narušavanja linija te  iskoristite maksimum koji dobivate kupnjom.
 
      

Salon keramike Omega Nova Split dugogodišnja je tvrtka koja svojim 20. godišnjim iskustvom, profesionalnošću i vrhunskom ponudom stvara domove, koji će godinama izgledati novo i uređeno, prateći klijentove želje i nudeći raznovrsni izbor. Osim keramičkih, u ponudi imamo i porculanske pločice, kao i protuprovalna vrata, koja možete dizajnirati po Vašem ukusu, potrebama i zaštititi svoj dom od provala. Obratite se s povjerenjem na adresi Velebitska 80, 21000 Split ili kontaktirajte putem mobitela i Facebook stranice.
Počnite živjeti život u domu iz snova!

OCIJENI