OCIJENI
Adresa: Matice hrvatske 28 a
21000, Split
Telefon:
021 781 122 021 781 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zobnica.hr
Djelatnosti: Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Intelektualne usluge
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: poslovni plan - ESIF zajmovi - HBOR kredit - investicijska studija - EU fondovi - EU projekti - mjera 6.3. - mjera 6.1. - mjera 6.2.1
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Podnaslov: Zobnica d.o.o. – izrada poslovnih planova za kredite i priprema EU projekata.

Tvrtka Zobnica d.o.o. osnovana je u travnju 2014. godine. Nakon desetogodišnjeg iskustva u pripremi projekata, savjetovanju u financijama i vođenju odjela financija u dioničkom društvu sa 150 zaposlenih, direktorica Antonela Lozančić pokrenula je vlastitu konzultantsku tvrtku.

Iako radimo i pripremu složenijih EU projekata za javne ustanove, velika poduzeća i jedinice lokalne samouprave, najčešći klijenti su nam ipak mali poduzetnici ili fizičke osobe koje tek žele pokrenuti svoj posao.

Za njih obično pripremamo poslovne planove za potrebe ishođenja kredita od banke, a mnogi od njih žele poslovni plan za vlastite potrebe, kako bi vidjeli da li njihova ideja ima smisla i da li je poslovanje održivo.

Radili smo pripremu raznih vrsta projekata privatnih poduzeća za financiranje iz EU sredstava i fondova; od projekata kojima se financira istraživanje i razvoj, certifikacija proizvoda pa do nabavke strojeva i uređenja proizvodnog prostora.

U posljednje dvije godine okrenuli smo se i segmentu ruralnog razvoja, odnosno pružanju usluga u segmentu pripreme i praćenja projekata namijenjenih poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim subjektima koji su potencijalni korisnici financiranja iz mjera ruralnog razvoja. Ako želite s nama surađivati ono što možemo unaprijed reći je da svakom klijentu pristupamo posebno i drugačije.

Svaki projekt promatramo kao jedinku i posvećujemo mu potrebnu pažnju.
U razgovoru s klijentima, kao i u ocjeni njihovih projekata prije eventualnog ugovaranja smo realni i objektivni, bez obzira koliko je istina nekad teško prihvatljiva. Ulažemo sve napore kako bi riješili probleme s kojima se klijenti susreću u domeni naših usluga.

Popis dosadašnjeg iskustva kao i detaljan opis naših usluga možete naći na našoj web stranici www.zobnica.hr, a za upit za ponudu na mail.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 781 122 021 781 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI