Adresa: Ivana Gudelja 32
21000, Split
Telefon:
021 219 121 021 219 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.svagusa-h2o.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Ključne riječi: vodomjeri - toplina - ugradnja vodomjera - digitalni vodomjeri - montaža vodomjera - modularni vodomjer -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nakon osmogodišnjeg iskustva i rada za druge tvrtke koje se bave raspodjelom vode odlučili smo ponuditi kompletnu uslugu u našoj tvrtki uz podršku njemačke tvrtke ISTA i ugovorenim zastupništvom iste.

Svaguša H2O vam nudi rješenja za raspodjelu vode i toplinske energije, te se bavimo specifičnim mjerenjima potrošnje istih odnosno upravljanjem podataka. Pružamo sveobuhvatan paket usluga na temelju širokog spektra opreme visoke preciznosti.

Naš asortiman proizvoda i usluga obuhvaća prodaju, instalaciju, daljinsko očitavanje, te dostavu podataka vašem vodovodu ili toplani!

Posjedujemo sve ateste europske unije koji su kompatibilni sa atestima propisanima člankom zakona 27. Republike Hrvatske, koji se nalazi u “Zakonu o mjeriteljstvu”
Imamo visoke standarde kad je u pitanju kvaliteta proizvoda i zbog toga smo za partnera odabrali njemačkog proizvođača mjerne opreme i davatelja usluga raspodjele energije ISTA. Ista je tvrtka koja svoje proizvode i usluge nudi u 25 zemalja u svijetu, a više o njima možete saznati
ovdje.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 219 121 021 219 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.