Adresa: Držićeva 8
21000 Split
Telefon:
021 360 022, 021 321 544 021 360 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pitagora-gimnazija.hr

Radno vrijeme

:
Tajništvo radnim danima radi od: 8.30-14.00h i od 16.30-20.30h a subotom od 8.00-13.00h.
Djelatnosti: Srednja škola
Škola stranih jezika
Instrukcije, pripreme, poduka
Ključne riječi: Pitagora Split , privatna jezična gimnazija Pitagora Split , gimnazija Pitagora , pripreme za državnu maturu Split , škola stranih jezika Pitagora Split , škola stranih jezika Split , škole stranih jezika u Splitu , tečajevi jezika u Splitu , Cambridge ispit Split , SAT centar Split , TOEFL centar Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

GIMNAZIJA

Gimnazija od osnutka nastoji doseći najviše pedagoške standarde. U razredima je najviše 16 učenika. Nastava je organizirana od 8.30 do 14.00 sati. U popodnevnim su satima organizirani satovi konzultacija na kojima se individualno radi s učenicima kojima je potrebna pomoć, kao i s onima s kojima se može raditi izvan propisanoga osnovnog programa. Učenicima je na raspolaganju knjižnica s preko 1300 naslova - lektirnih i beletrističkih.

U radu je sve podređeno učeniku, pristup je individualan. Naročita se pozornost posvećuje radu s roditeljima i razvija se svijest o odnosu učenik-nastavnik-roditelj. Psiholog stalno surađuje s učenicima, roditeljima i nastavnicima.


Roditelji se mogu informirati o ocjenama i izostancima svog djeteta putem E-dnevnika.ŠKOLA STRANIH JEZIKA PITAGORA

Kroz učenje stranih jezika naučit ćete ponešto i o kulturi i običajima pojedinog naroda i na jedan drugačiji način upoznati se sa svim njegovim bogatstvima i raznolikostima.

Nekima je strani jezik potreban zbog poslovnih partnera, nekima zbog prekooceanskih prijatelja, nekima iz čiste znatiželje, no strani jezik na kraju krajeva potreban je gotovo svakom čovjeku, ako zbog ničeg drugog, onda radi nas samih.

Uz poseban naglasak na engleskom jeziku, koji je postao svojevrsna "lingua franca" modernog svijeta, u Pitagori možete učiti još pet svjetskih jezika – njemački, talijanski, španjolski, kineski i ruski.

Mislite da je svaka škola dovoljno dobra za Vas?

Pitagora je ustanova za obrazovanje, što znači da su svi predavači isključivo profesori jezika, te da su tečajevi stranih jezika u Pitagori odobreni od strane MZOŠ a završeni stupnjevi upisuju se u radnu knjižicu!

Pitagora je ovlašteni Cambridge ESOL testni centar za cijelo područje Republike Hrvatske!

Naša škola je jedina u Hrvatskoj u kojoj se na jednom mjestu mogu polagati i SAT i TOEFL ispit, te time steći uvjeti za studij u SAD-u.

Sve radne procedure u školi stranih jezika prilagođene su zahtjevima EAQUALS-a, paneuropskog udruženja koje se brine o kvaliteti u ustanovama za poduku stranih jezika.Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dalo je suglasnost Privatnoj jezičnoj gimnaziji "Pitagora" za izvođenje dvojezične nastave na engleskom i hrvatskom jeziku za predmet Povijest – dvojezični program u redovnoj nastavi po nastavnom planu i programu Jezične gimnazije koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Sukladno gore navedenoj odluci Ministarstva od školske godine 2014./2015.  u PJG "Pitagora"uvodi se DVOJEZIČNA NASTAVA NA ENGLESKOM I HRVATSKOM JEZIKU ZA PREDMET POVIJEST.

Pitagora je suosnivač udruge privatnih srednjih škola pod nazivom "Adriatic International School" koja zajedno aplicira za projekte dvojezičnosti s još nekoliko europskih gimnazija.

Zajedno s gimnazijama iz Dubrovnika i Šibenika, Pitagora tako postaje prva dalmatinska škola u kojoj je uvedena dvojezična nastava odobrena od MZOŠ.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 360 022, 021 321 544 021 360 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.