Adresa: Križine 1
21000 Split
Telefon:
021 460 713 021 460 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tiskara-dvornik.hr
http://www.facebook.com/tiskaradvornikst/
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Grafički dizajn, grafička priprema
Reklame
Ključne riječi: izrada bannera - umjetnička platna - oslikavanje interijara - naljepnice za vozila - oslikavanje izloga i zidova - tiskanje knjiga i plakata - tiskanje jelovnika i prospekata - tisak na majice - tisak velikog formata - pečati -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Tiskare Dvornik.

Tiskara Dvornik na tržištu je aktualna 30 godina, što je uz zadovoljne klijente i kvalitetne proizvode naše najveće zadovoljstvo.

Naš moto je uvijek ići naprijed i rasti, zbog toga neprestano ulažemo u opremu i stručno osposobljavanje djelatnika dok su nam kupci uvijek na prvom mjestu.

Mladi smo, talentirani i sposobni tim stručnjaka s višegodišnjim iskustvom.
To što smo mladi ne znači da smo novi u poslu.Iza sebe imamo jako puno radova, te još više otisaka svih vrsta, veličina i namjena.

Mi ne mirujemo. Stalno smišljamo, kombiniramo i otkrivamo, kako bismo naš proces stvaralaštva učinili još preciznijim, a proizvode maksimalno kvalitetnim.

Cilj nam je ponuditi kompletnu grafičku uslugu visoke kvalitete.

Za sve dodatne informacije o našim uslugama posjetite našu internet stranicu i Facebook profil.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 460 713 021 460 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.