OCIJENI
Adresa: Vrboran 29
21000 Split
Mobitel:
091 4691 789 091 4691 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Interijer, eksterijer
Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: - interijer - dizajn interijera - idejna rješenja - izrada idejnih rješenja - dizajn namještaja - 3d vizualizacija - izrada kataloga namještaja - namještaj -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu PLAN 4! 

Kaže se da je prvi korak ka uspješnoj karijeri slijediti svoju strast.

Od ranog djetinstva pokazivala sam kreativnost kroz crteže i razne rukotvorine i već tada mi je želja bila baviti se kreativnim zanimanjem. Upisala sam građevinsku školu, smjer arhitektonski tehničar i završila odličnim uspjehom. Želja mi je bila upisati arhitekturu, ali kako se u stvarnosti najčešće dogodi, životni put me u trenutku odveo u drugom smjeru.

Pet godina živila sam i radila u Belgiji. Nakon povratka u Split naučila sam raditi na računalnim programima i kratko vrijeme radila s arhitektima. Tada su ponovo životne prilike uvjetovale da prihvatim posao koji me po drugi put odveo od posla mojih snova. Sljedećih 15 godina radila sam kao viši savjetnik u Vipnet-u.
Nisam se mogla vidjeti u poslu prodaje do mirovine, tako da sam 2013. upisala tečaj usavršavanja za Dizajnera interijera u školi Callegari i odlučila raditi posao koji volim.

Moj cilj je dizajniranje posebnosti svakog interijera.

Osim dizajna stambenih interijera bavim se uređenjem i opremanjem apartmana, kuća za odmor i poslovnih interijera. To je posao koji iziskuje pomno planiranje i pažljivo biranje opreme i materijala, kako bi ambijent bio prilagođen klijentu.

Svaki klijent, od poslovnog čovjeka, obitelji s djecom do mladog gosta željnog zabave, traži udobnost, kvalitetu i funkcionalnost kako bi se na svom odmoru, poslovnom putu ili domu, osjećao ugodno i kako bi sve njegove potrebe bile zadovoljene.

Cilj mi je, iskustvom i upoznavanjem proizvoda i opreme, te kontinuiranim praćenjem svjetskih trendova kao i korištenjem najsuvremenije tehnologije za kreiranje, modeliranje i 3D prikaz osmišljenog interijera, jamčiti klijentima da će u konačnici dobiti jedinstven i funkcionalan interijer.

Vaš PLAN 4

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4691 789 091 4691 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI