Adresa: Mosećka 22
21000 Split
Mobitel:
099 2049 310 099 2049 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.sbweddingscroatia.com/hr/
http://web.facebook.com/weddingplannercroatia/
Djelatnosti: Organiziranje vjenčanja, proslava, evenata, team buildinga
Ključne riječi: organizacija događaja i vjenčanja - koordinacija vjenčanja - organizacija vjenčanja u inozemstvu - vjenčanja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu za organizaciju vjenčanja i evenata "Something Blue".

Ovdje Vam predstavljemo organizatore.

Antonia
Antonia je magistra ekonomije koja je svoje znanje iz ekonomskog svijeta povezala sa svojom kreativnošću i ljubavlju  prema vjenčanjima te osnovala agenciju ”Something Blue Weddings”. 
Ljubav prema vjenčanjima postoji već dugi niz godina, a realizacija je nastupila upisom na Akademiju za organizatora vjenčanja gdje je stekla znanja i iskustva ključna za organizaciju najvažnijeg događaja u vašem životu.
Zahvaljujući spoju organizacijskih znanja iz poslovnog svijeta i kreativnosti vaš će dan učiniti jedinstvenim.

Toni
Managerski um iza kreative. Magistar ekonomije koji svojim znanjem  iz marketinga, managementa i financija predstavlja važan dio bez kojeg tim ne bi funkcionirao.
Poslovna i psihološka podrška u svakom dijelu poslovanja agencije.

Sve detaljnije informacije o uslugama pogledajte na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2049 310 099 2049 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.