OCIJENI

Sve što trebate znati o servisima za čišćenje

Objavljeno: 5.9.2022. 21:30

 Čišćenje najčešće iziskuje puno vremena koje smo mogli iskoristiti na puno kvalitetniji način poput posvećivanja obitelji ili rekreaciji. Osim vremena, faktor koji je od neizmjerne važnosti je temeljitost i učestalost čišćenja zbog čega prednost dajemo servisima za čišćenje koji su zaduženi da ispune baš ove faktore. Zašto unajmiti baš njih i koje su njihove prednosti, donosimo u nastavku.


Čišćenje kućanstva


Ugovaranjem servisa za čišćenje, možete odabrati vrijeme i vrstu usluge baš po potrebi vašeg kućanstva. Dugin Trag tvrtka je koja omogućuje klasično čišćenje stanova i stambenih prostora koji uključuju usisavanje, brisanje prašine, pranje prozora, podova i ostalih ploha. Čišćenje se može dogovoriti jednom tjedno ili postoji mogućnosti mjesečnog održavanja.

Uz klasično čišćenje, angažiranjem tvrtke Dugin Trag možete ugovoriti i uslugu pranja i peglanja rublja u vašem prostoru.


Čišćenje uredskih prostora


Ured je mjesto na kojem određeni broj ljudi boravi važan dio dana, stoga je važno brinuti se o higijeni i čistoći kako kućanstva, tako i ureda. Tvrtka Dugin Trag u svojoj ponudi ima klasično čišćenje ureda i poslovnih prostora koje uključuje usisavanje, brisanje prašine, stolova i stolica, pranje prozora i ostalih ploha, a uz klasično čišćenje omogućuju dubinsko čišćenje tepiha i tapeciranog namještaja profesionalnim aparatom za dubinsko čišćenje i čišćenje poslije renovacije.


Vlastiti materijali i oprema


Iznajmljivanjem profesionalnih agencija za dubinsko čišćenje doma ili ureda, možete se osloniti na njihovu stručnu opremu i sredstva koje su izabrali za najbolji učinak. Kada se radi o čišćenju poslovnih prostora i u dogovoru s vlasnicima, zaposlenici tvrtke Dugin Trag donose vlastite materijale, proizvode i opremu za čišćenje radi temeljitijeg i profesionalnijeg uklanjanja nečistoća, grinja i bakterija.


Poklon bon


Jedna od najatraktivnijih ponuda koje tvrtka Dugin Trag omoguće je darovanje poklon bona bliskoj osobi. Poklon bonom svojoj obitelji ili prijateljima darujete slobodno vrijeme, pogotovo u vrijeme blagdana ili većih proslava. Ovisno o tome koju svotu želite potrošiti na poklon bon, u mogućnosti ste pokloniti 2 do 10 sati koje mogu potrošiti na odmor ili aktivnosti umjesto na pranje i čišćenje.


Kako biste svoj dom učinili sigurnim i ugodnijim mjestom za život, prepustite svoj prostor agenciji za profesionalno čišćenje stanova, stambenih i uredskih prostora Dugin Trag koji će povećati kvalitetu vašeg života i uštediti vaše vrijeme i energiju. Tim na Mosećkoj 62 kvalitetno će odraditi posao u najkraćem roku.OCIJENI