OCIJENI
Adresa: Ulica Matice hrvatske 10
21000, Split
Telefon:
021 502 555 021 502 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://veterina-ivana-pilic.hr/
https://www.facebook.com/vetPIlic/

Radno vrijeme

:
pon do petak 11-19 h,
subota 09-13 h.
Djelatnosti: Veterinar, veterinarska ambulanta
Kućni ljubimci - šišanje, njega
Ključne riječi: Veterinarska praksa Pilić , veterinar Ivana Pilić , veterinar Split , veterinari u Splitu , veterinarska praksa Split , veterinarska ambulanta Split, veterinarska praksa u Splitu , veterinarska ambulanta u Splitu , veterinarske ambulante u Splitu , salon za njegu pasa Split , kupanje i šišanje pasa Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Specijalistička veterinarska praksa Pilić jedna je od prvih privatnih ambulanti u Splitu, s višegodišnjim iskustvom u dijagnosticiranju i liječenju bolesti svih vrsta kućnih ljubimaca. Moderno uređen prostor u ulici Matice hrvatske 10 na Gripama, ugodna atmosfera te visokoobrazovan i stručan kadar, godinama privlače brojne vlasnike.

Naš tim brižnih i iskusnih veterinara i veterinarskih tehničara jamči kvalitetnu zdravstvenu skrb Vašem ljubimcu, individualni pristup te podvrgavanje samo neophodnim zahvatima. Veterinari se kontinuirano obrazuju i pratimo najnovija dostignuća u veterinarskoj medicini.

Želja nam je postići da se izbjegne nepotreban stres ljubimaca i vlasnika pa zbog toga nastojimo vrijeme boravka u ambulanti svesti na najkraću moguću mjeru.
Molimo da telefonski najavite vrijeme svog dolaska u svakoj situaciji kad je to moguće. Hitne situacije, naravno, uvijek imaju prednost pred dogovorenim terminima.

Ivana Pilić, mag.univ, dr.vet.med,  rođena  je 1973. u Splitu. Diplomirala je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu 2000. god. Magistrirala 2014. god na Fakultetu u Zagrebu:  “Patologija malih mesojeda”. Nakon diplome i kroz godine rada sudjeluje na brojnim seminarima i radionicama iz područja veterinarske male prakse u Hrvatskoj i inozemstvu. Završila ” Akademiju veterinarske akupunkture ” pri HUPED -u.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI