OCIJENI
Adresa: Kacetine Stinice 34
21212, Kaštel Sućurac
Mobitel:
091 7214 274 091 7214 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.eko-sjaj.com.hr
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: čišćenje zgrada i stanova - čišćenje poslovnih prostora i stubišta - čišćenje i održavanje ostalih površina - čišćenje i održavanje ureda Split - čišćenje bio sredstvima - kemijsko čišćenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli nastranicu EKO - SJAJ usluge čišćenja i održavanja!

Počeli smo kao obiteljski posao 2007. godine, i polako izrasli u jedan od većih servisa za čišćenje u gradu Splitu i okolici.
Kako smo širili posao došla je i potreba za zapošljavanjem novih radnika. Svi naši radnici obavljaju svoj posao profesionalno i odgovorno, te Vam uvijek stoje na usluzi.
Optimizam i kvalitetnu poslovnu suradnju s našim klijentima gradimo na poslovnoj filozofiji koja zadovoljstvo klijenta uvijek stavlja na prvo mjesto. Veliku brigu vodimo o korištenju ekoloških sredstava za čišćenje na svim površinama koje to dozvoljavaju.

Osposobljeni smo za sve vrste čišćenja, te samom širinom, kvalitetnom i pristupačnošću naših usluga svojim klijentim nudimo uslugu koja će opravdati sva očekivanja.

EKO-SJAJ je uvijek tu. Osjećajte se ugodno u svom obiteljskom ili poslovnom okruženju!

Dugogodišnje iskustvo u čišćenju i održavanju poslovnih i privatnih objekata garancija je vrhunske usluge. Želite doći na svoje radno mjesto ili u dom koji odiše čistoćom? Vaše poslovne prostore i privatne stanove ili kuće napravit ćemo ljepšim za boravak i ugodnijim za oko.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 7214 274 091 7214 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI