OCIJENI

Donosimo izbor najmodernijih torti za proslave

Objavljeno: 23.11.2020. 13:17

Rođendanska slavlja, proslave godišnjica mature, godišnjice braka, rođenja, krstitke i mnoge druge svečanosti nezamislive su bez ukusne torte na stolu. Vrste te slastice su mnogobrojne i zasigurno i oni najzahtjevnijega ukusa imaju svoj omiljeni okus. Još kada k tome dodamo i dekor koji je ovih dana neizostavni dio za komentirati – složit ćemo se da su torte danas postale prava atrakcija.

Pa ipak, ako se i vaša proslava bliži i u moru kvalitetnih i zanimljivih tipova torti ne možete se odlučiti za onu najbolju – uslugu svakako potražite kod slastičarnica s preporukama. No, dok, tražite slastičarnicu, donosimo vam preporuke jednih od najzanimljivijih torti za proslave. 

Dobri stari cheesecake

Cheescake je torta koju ste zasigurno već imali prilike probati s obzirom na popularnost ove torte, i možemo se kladiti da ste je zavoljeli na prvi griz. Ipak, iako se na prvu čini „isfuranim“ izborom – važno je dodati neki od inovativnih sastojaka. Primjerice, što kažete na cheesecake s okusom smokve i sokom od limuna? Ili na cheesecake u kombinaciji s kompotom od mandarina? Naravno, tu je i stari klasik ako želite “igrati” na sigurno, cheesecake sa šumskim voćem. Za daljnje savjete svakako možete i upitati stručnjake iz slastičarnice koji će vam tortu i peći. 

Zdrave torte

Iako prefine, možemo se složiti da su nam torte često "slatki grijeh", no i za to postoji rješenje. Primjerice, avokado torta u kombinaciji s medom, datuljama, svježim ili sušenim voćem i čokoladom bit će pravo zdravo, ali slatko i ukusno, iznenađenje na svojem stolu.

Također, bezglutenska prehrana je konačno olakšala život mnogim pojedincima i preplavila dućane diljem svijeta. Bezglutenske grickalice, kruh ili kekse često viđamo po policama domaćih supermarketa. 
Bezglutenske torte također se često nađu na brojnim prigodama, a okusom pariraju svim ostalim vrstama torti. Torte bez brašna, ulja, maslaca i drugih štetnijih sastojaka više nisu rijetkost, a u kombinaciji sa svježim voćem i orašastim plodovima oduševit će svakoga tko ih proba. No to nije sve, kod nekih slastičarni moguće je čak naručiti i tortu bez šećera, kako biste bili sigurniji u zdravi karakter svoje torte. 

Osim besprijekornih okusa, torte mame privlačnost i svojim izgledom. Uz neke slastičarne čini se da ništa nije nemoguće i da će izgled svake torte biti u skladu s vašim željama. 

Sada kad ste pronašli tip torte koji najbolje odgovara vama i vašim preferencijama, potrebno je pronaći slastičarnicu koja ju može provesti u slastičarsko čudo. Mi vam svakako preporučamo Slastičarnicu Stari Brend za vas će kombinirati željene sastojke i napraviti savršenu slasticu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a vi se možete opustiti i uživati u svojoj proslavi.

OCIJENI