OCIJENI
Adresa: Mosećka 50 a
21000 Split
Telefon:
021 566 535 021 566 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.aipro.hr/
http://www.uciliste-mestar.hr
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Sigurnost, zaštita na radu
Energetski certifikati
Ključne riječi: Atesti i procjene Split , zaštita na radu Split , zaštita od požara Split , zaštita okoliša Split, Učilište Meštar , atestiranje prekotlačnih ventila , izrada energetskih certifikata Split , energetski certifikati Split, izrada energetskih certifikata u Splitu , energetski certifikat za stan u Splitu, energetski certifikat zgrade Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ATESTI I PROCJENE

Tvrtka „Atesti i procjene d.o.o.“ obavlja poslove zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite i spašavanja, zaštite okoliša, osposobljavanja za rad...

Naš tim se sastoji od ovlaštenih stručnjaka (dipl. inž. strojarstva, elektrotehnike i kemijske tehnologije) sa višegodišnjim iskustvom na poslovima zaštite na radu (atesti, mjerenja, osposobljvanja, procjena).

Shodno tome tvrtka se bavi poslovima izrade procjene opasnosti, procjene ugroženosti od požara, osposobljavanjem radnika za rad na siguran način, ispitivanjem strojeva s povećanim opasnostima, ispitivanjem mikroklime, ventilacije, rasvjete i buke u radnom okolišu, vođenjem poslova zaštite na radu, poslova zaštite od požara...

Djelokrug poslova koje tvrtka „Atesti i procjene d.o.o." obavlja moguće je vidjeti ovdje.

Profesionalnim i kvalitetnim radom stekli smo povjerenje velikog broja zadovoljnih klijenta što je vidljivo iz naše referentne liste.

Ustanova za obrazovanje odraslih „Učilište Meštar“ naslonjeno je na tvrtku „Atesti i procjene d.o.o.“ i bavi se osposobljavanjima za sve vrste građevinskih zanimanja i rukovanja građevinskim strojevima koja se upisuju u radnu knjižicu. Na web stranici "Učilišta Meštar" možete vidjeti popise programa koji se periodično popunjavaju, ovisno o potrebama klijenata.

 
Tvrtka ATESTI I PROCJENE d.o.o., odjel INSPEKCIJSKI POSLOVI, Ante Starčevića 24c, Split, akreditirana je za inspekciju sigurnosnih ventila u području od 2 do 450 bar stacionarno i na terenu. Za više informacija kliknite ovdje.Tvrtka Atesti i Procjene d.o.o. izrađuje sve vrste energetskih certifikata. Trebate li energetski certifikat za Vaš stan, kuću ili zgradu obratite nam se s povjerenjem. Više informacija o energetskim certifikatima.


 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 566 535 021 566 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI