OCIJENI
Adresa: Hrvatske mornarice 1/K
21000 Split
Telefon:
021 543 952 021 543 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.uhyincroatia.com/usluga/porezno-savjetovanje/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet.: 08:00 - 16:00
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: porezno savjetovanje - poslovno savjetovanje - Due diligence - upravni postupak - porezi - tax consulting - porezno savjetništvo - porezni savjetnik
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

UHY POREZNI SAVJETNIK

UHY POREZNI SAVJETNIK je profesionalna i dinamična tvrtka. 
Osnovani smo 2016. godine u Splitu.

Ponosni smo što smo tvrtka koja klijentima pruža pravovremene i visoko kvalitetne usluge. Naša poslovna filozofija temelji se na iznalaženju relevantnih i inteligentih rješenja našim klijentima.
Razumijemo potrebe naših klijenata i usavršavamo vlastita znanja i stručnosti kako bi im pružili kvalitetnu uslugu koja im je u tom trenutku potrebna.


Pravilna i pouzdana primjena važećih poreznih propisa u turbulentnom gospodarskom okruženju zahtjeva stručnu i pravovremenu pomoć kako bi se poduzetnici mogli posvetit ostalim segmentima poslovanja .

Kontinuiranim praćenjem svih izmjena zakona i pravilnika, naši porezni savjetnici pružaju upravo to, pravilnu i pouzdanu infomaciju o primjeni:

 • Poreza na dodanu vrijednost
 • Poreza na dobit
 • Poreza na dohodak
 • Ostalih propisa vezanih za poreznu problematiku
Popis usluga poreznog savjetovanja:
Porezno planiranje


Planirate novi poduzetnički pothvat, međutim, niste u mogućnosti odrediti koje će točno porezne obveze iz navedenog proizaći?

Budite svjesni da porezne obveze često mogu povećati vaše prvotno planirane troškove gotovo dvostruko te ugroziti vašu investiciju, u slučaju da niste angažirali stručnjaka, ili nemate vlastitih internih sposobnosti ustanoviti porezne obveze pri navedenome.
Porezno planiranje
U vašem procesu rasta i razvoja često dolazite do pitanja:
 • Kolike su stope poreza u pojedinim zemljama i kako se obračunavaju?
 • Koja su ograničenja isplate dividendi i udjela u dobiti?
 • Plaća li se na isplate dividendi i udjela u dobiti porez po odbitku?
 • Kakva je regulativa o transfernim cijenama?
 • Postoje li porezni poticaji za vaše ulaganje?

Navedene usluge poreznog planiranja možemo vam pružiti u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu kroz našu ekstenzivnu grupu vanjskih partnerskih društava članica UHY mreže.
Ako pak planirate zapravo bilo kakav oblik ulaganja u postojeću, ali i novu tvrtku, obratite nam se s povjerenjem kako bi uvidjeli mogućnosti poreznih olakšica, ali i problema koji mogu iskrsnuti pri samom procesu investiranja.

Navedene usluge se često vežu uz uspjeh angažmana, bilo kroz porezne uštede, ili porezne poticaje ostvarene kroz naše savjete, pri čemu ste vi sigurni da za uloženi novac dobivate nešto zauzvrat.

''Preventivni nadzor'' prije nadzora Porezne uprave

Preventivni porezni nadzor je usluga dizajnirana na način da pripremi Vašu organizaciju za nadzor Porezne uprave, prije nego se pravi nadzor stvarno dogodi. U okviru navedenog preventivnog nadzora, provjeravamo i odgovaramo na pitanja koja bi postavila Porezna uprava pri nadzoru i to konkretno:
 • Posjedujete li vjerodostojnu računovdstvenu dokumentaciju?
 • Jeste li obračunali na ispravan način i platili sve poreze (porez na dobit, porez na dohodak, porez na dobit)?
 • Imate li potencijalne porezne uštede kojih niste svjesni?
 • Imate li potencijalne porezne rizike za koje ne znate?
Pisanje prigovora i žalbi na zapisnike i rješenja porezne uprave

Za većinu poreznih obveznika, nadzor od strane porezne uprave može predstavljati veliki problem u poslovanju, s obzirom da ponekad može imati dalekosežne posljedice za cijelu tvrtku, ovisno o veličini i važnosti eventualno ustnovljenog prekršaja.

Uzrok toga je često neuredna evidencija poreznog obveznika, ali i zaista široko tumačenje porezne uprave, kada kao laik niste u sposobnosti suprostaviti svoje argumente i mišljenje nalazu tijekom nadzora.

S obzirom na navedeno široko tumačenje, porezna uprava gotovo u svim poreznim nadzorima nalazi određene nedostatke, koje mora uobličiti u zakonski okvir te izdati zapisnik o nadzoru u kojem utvrđuje činjenično stanje, te eventualne porezne obveze, zatezne kamate i kazne.

Vi kao porezni obveznik imate pravo prigovora na zapisnik o nadzoru, koji se sastavlja u propisanoj formi i mora biti kvalitetno dokumentiran, pri čemu se mora paziti da ne skrenete pogled na eventualne okolnosti koje bi mogle uzrokovati često i veće probleme od početno zapriječene kazne ili porezne obveze.

U tom pogledu, angažman poreznog savjetnika vaša je šansa da će žalba na nalaz pri nadzoru porezne uprave uroditi plodom, te da će vam određene kazne, dodatni porezi ili sve ostalo što uzrokuje odljev sredstava iz vašeg društva, biti smanjene.

Ako ste u bilo kojoj fazi postupka poreznog nadzora, ili se želite unaprijed pripremiti za navedeno preventivnim poreznim nadzorom, obratite se nekom od naših stručnjaka za porezno savjetovanje.

Naš moto - Pronaći ćemo put ili ćemo ga napraviti!

Sve dodatne informacije o našim uslugama dostupne su vam putem telefona  i posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI