Adresa: Spinčićeva 29
21000 Split
Telefon:
021 544 346 021 544 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://znidarsic.com

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 7.00 - 15.00 h
Djelatnosti: Metalna galanterija, željeznarija
Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: Žnidaršič , Žnidaršič Split , bravarski obrt Žnidaršič , bravarija Split , željezarija Split , okovi Split , galvanizacija Split , ograde Split , vrata Split , zaštitne rešetke Split , nadstrešnice Split , rukohvati Split , izrada roštilja Split , vrata za kamine Split , vrata za kapelice Split , unutrašnje ograde Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Ponuda

U ponudi imamo izradu okova u standardnom programu te po narudžbi od inox-a i željeza koji se po završetku galvanizira te se može plastificirano u neke od boja po ral karti.

U ponudi imamo i kovane ograde, vrata, nadstrešnice, vrata za kamine, vrata za kapelice, unutrašnje ograde (...) , koje se cinčaju na vruće te poslije toga čisti i boja u željenu boju koju preko ton karte odabirete.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 544 346 021 544 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.