OCIJENI

Kvalitetna priprema automobila za tehnički pregled

Objavljeno: 27.6.2022. 10:23

Tehnički pregled vozila nezaobilazan je i vrlo važan kako za samo funkcioniranje vozila tako i za sigurnost vozača, suvozača i svih drugih sudionika u prometu. Kako biste bili u potpunosti sigurni u prometu, potrebno je redovito provesti tehnički pregled vozila, što je ujedno i zakonska obaveza svakog vlasnika vozila.

Kako bi vaše vozilo uspješno prošlo tehnički pregled potrebno je redovito servisirati vozilo. Redovni servis ne odnosi se nužno na servis netom prije odlaska na tehnički pregled. Zapravo, poželjno je, ovisno o stanju i starosti vozila te količini prijeđenih kilometara obaviti servis nekoliko puta godišnje.

Valja naglasiti i da je vrlo važno odvesti automobil na servis čim primijetite i najmanju nepravilnost ili kvar na vašem vozilu. Tako pospješujete svoju sigurnost na cesti te istovremeno umanjujete šanse da kvar ili šteta postane veća.

Naravno, vrlo je važno izabrati prave stručnjake koji će brzo i efikasno detektirati i otkloniti svaki kvar na vašem limenom ljubimcu. Vrhunski stručnjaci u Autobauba d.o.o. prilikom preuzimanja vozila za servis odnosno kao pripremu za tehnički pregled na svakom vozilu obavljaju:

pregled stanja motora i sklopova motora

• pregled sklopova prijenosa i pogona

• pregled sklopova ovjesa, kotača i kočnica

• pregled instalacija i drugih elektro uređaja

• pregled svjetala te kontrolu ispušnih plinova

Ako temeljem pregleda ustanove određene nepravilnosti vrhunski stručnjaci u Autobauba d.o.o. predložit će vam kako najjeftinije, najefikasnije i najbrže popraviti kvar i dovesti vaš auto u besprijekorno stanje kako ne biste imali problema na tehničkom pregledu.

Osim usluga priprema za tehnički pregled i brzog servisa, u Autobauba d.o.o. nude i usluge asistencije na cesti te ugovaranje police obaveznog autoosiguranja. Također, bave se prodajom novih i rabljenih rezervnih dijelova, te otkupom i odvozom karamboliranih vozila, a posjeduju i vučnu službu. Sve što vašem automobilu može zatrebati možete pronaći na jednoj adresi: Put Kvartira 30, Dugopolje. Za više informacija posjetite: http://www.autobauba.hr

OCIJENI