OCIJENI

Zašto izabrati certificirani servis za vaš brodski motor?

Objavljeno: 1.12.2023. 12:33

Ovo se pitanje postavlja jako često u nautičkom svijetu.

Odgovor leži u iskustvu, obučenosti i stručnosti ovlaštenih servisera, koji kroz godinu prolaze obuke i tečajeve za sve moguće situacije u kojima se mogu pronaći.

Za istu ili možda manju cijenu od neovlaštenih servisa, klijenti dobivaju kompletnu potporu što od strane servisa , samim time i od samog proizvođača, u cilju klijentovog zadovoljstva.

Ovlašteni servis posjeduje sav kompletan profesionalni alat kao i kompjutersku dijagnostiku za svaku marku za koju je ovlašten.

Kroz redovite seminare, serviseri su obučeni od strane inženjera koji su osobno testirali novosti na tržištu, te tako dobivaju iz prve ruke, sve potrebne informacije pri otklanjanju i težih kvarova.

Što na kraju dovodi do brzog i efikasnog otklanjanja svih mogućih poteškoća. Redovitim odlascima u ovlaštene servise, produžavate životni vijek Vašem motoru, te samim time otklanjate moguće kvarove zbog neodržavanja istog.

Benefit ovlaštenog servisera je taj, što se ugrađuju dijelovi ovlaštenog dobavljača, što rezultira preventivno za zdravlje Vašeg motora.

Nemojte zaboraviti da svakim odlaskom u ovlašteni servis ili intervencijom ovlaštenog servisa na terenu, Vi imate garanciju na dijelove i rad.


 

OCIJENI