OCIJENI
Adresa: Ljudevita Posavskog 9
21000
Telefon:
021 341 639 021 341 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.hepta.hr
Djelatnosti: Guma, plastika i pleksiglas proizvodi
Ključne riječi: plastične čaše, plastične boce, pribor za jelo, kozmetičke kutijice,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama


HEPTA d.o.o.


HEPTA d.o.o. osnovana je 1991. godine u Splitu gdje nam je i sjedište. Specijalizirana smo tvrtka za proizvodnju i trgovinu predmeta od plastike.

Višegodišnja suradnja sa svim hrvatskim avio prevoznicima i veledrogerijama rezultirali su stjecanjem neprocjenjivog iskustva u radu sa proizvodima od plastike te modernizacijom naših proizvodnih linija i povećanjem obima proizvodnje.

Uprava tvrtke stalno i odgovorno poboljšava učinkovitost sustava upravljanja kvalitetom u skladu s važećim propisima. U tu svrhu uprava osigurava potrebne resurse što prije svega podrazumijeva potrebnu izobrazbu radnika i tehnološku opremljenost.

Upravo smo stoga u posljednje tri godine poboljšali proizvodni kapacitet kupnjom dvaju novih strojeva za brizganje, a kao tvrtka orijentirana prema kupcu Hepta d.o.o. je 2011.g uvela sustav upravljanja kvalitetom ISO-9001:2008.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 341 639 021 341 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI