Adresa: Velebitska 11
21000, Split
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
021 315 892 021 315 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://dang.hr
Djelatnosti: Nautička oprema, prodaja i servis
Brodogradnja, remont
Vijčana roba za brodove, brodske tende, konopi...
Ključne riječi: Dang , Dang Split , nautička oprema Split , brodski motori Split , brodski motori Rijeka , brodski motori Zadar , brodski motori Dubrovnik , brodski motori Pula , brodski generatori Split , cink anode Split , aluminijske anode Split , cink protektori , brodski motor , inox vijci , brodske pumpe , sidra
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Sjedište poduzeća i naša prodaja su locirani u samom zemljopisnom centru Splita u Velebitskoj ulici br 11. Naše radno vrijeme je od 8.00 - 17.00 ili ljeti od 8.00 - 20.00 te subotom od 8.00 - 12.00h.

Utemeljenje

„DANG“d.o.o. je utemeljen u ožujku 1993. godine. Nakon same ideje su prvi koraci bili zadovoljavanje tehničkih uvjeta proizvodnje prema zahtjevima Hrvatskom registru brodova Na samom početku proizvodnja je bila u malom montažnom objektu u Broćancu  u zaleđu Splita a 1997. gradimo novu radionicu sa suvremenim uvjetima na istoj adresi. Kapacitet proizvodnje je tada povećan na 2,5 t cink ili aluminij anoda dnevno.

Od 1995. smo na traženje naših kupaca proizvodnju proširili i na nautički program anoda kao i na trgovinu svom ostalom nautičkom opremom.

2002. godine postajemo Zastupnici SOLE DIESEL-a, Španjolske tvrtke za proizvodnju brodskih motora i generatora za područje Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.
 
Mi brinemo o našem poslu!

DANG d.o.o. je malo obiteljsko poduzeće sa šest stalno uposlenih djelatnika. Naš osnovni cilj je zadovoljan kupac i stalno se trudimo da budemo kvalitetniji, brži, povoljnjiji.

U DANG NAUTIKU ljudi često navrate i samo po savjet. Naši stručni djelatnici ne prodaju samo artikal sa police već pomažu kupcu u naboljem i najpovoljnijem odabiru za njegov brod.

Naše najveći uspjeh je kad kupac osjeća zadovoljstvo dobro obavljenim poslom i kad nas se sjeti nakon par godina.
  
Reference i planovi

Početci i dokazivanje na tržištu su bili teški ali ponovne naruđbe iz Jadrolinije , Viktora Lenca, Šibenske , Atlantske, Mediteranske plovidbe, brodogradilišta: Kraljevica, Lamljana, Trogir, Brodosplit, BSO, Greben, Inkobrod su bile dokaz kvalitete poslovanja. Mnogi od ovih renomiranih brodara i škverova nisu uspjeli opstati na tržištu ali naši proizvodi na njihovim brodovima su orišli diljem svijeta. „Dang“ je danas proširio svoje poslovanje usprkos teškoćama na domaćem tržištu na način da je proširio asortiman i na aluminijske anode uz stalno širenje asortimana anoda za nautički program. Izvoz se uz dosadašnjeg načina da se protektori ugrađuju na brodove pod stranim zastavama na remontu proširio i na direktan izvoz anoda iz off shore , nautičkog programa i iz industrijskog programa u zemlje EU-e , ex.YU I Rusije gdje smo isporučivali anode po GOST certifikatu

Reference: : dvadesetogodišnja tradicija i iskustvo u izradi anoda , izradi projekta zaštite balastnih tankova i anoda za nov. 406, 407, 433, 434, 460, 461 u “Brodosplitu” anoda za novogradnje 532, 534 , 555 u “Brodogradilištu Kraljevica”, novogradnje 480,481 za “Uljanik”, nov. 507, 508, 508, 514, 515 “Brodosplit – BSO”, off shore platforme. Yacht program za remont megayacht-i u NCP, BRODOTROGIR , AVANGAD SHIPYARD.

Stotine novogradnji i tisuće remontnih zahvata iz Hrvatskih i Talijanskih brodogradilišta za koje se godišnje izrađuje oko 30-40 tona anoda dokazuju povjerenje partnera u kvalitet našeg poslovanja i našeg proizvoda.

Zbog teške ekonomske situacije u okruženju smo priuđeni raditi na kvaliteli umjesto na kvantitetu. Tako momentalno radimo na modernizaciji pogona i uvođenju dodatnih certifikata kvalitete i normi ISO 9001:2008

Posjetite nas i uvjerite se!

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 315 892 021 315 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.