OCIJENI

Savršena depilacija uz LYCON vosak

Objavljeno: 27.7.2020. 16:20

Bilo ljeto, bila zima, depilacija je uvijek važna tema za svaku ženu, a sve češće i za muškarce. Ne samo da depilacija ima veliku kozmetičku ulogu, već je ujedno i odraz higijene. No, uz veliki broj vrsti depilacije, potrebno je pronaći onu koja je najučinkovitija, najjednostavnija i koja ne oštećuje kožu.

LYCON vosak za depilaciju se istaknuo kao proizvod koji upravo sadrži sve te karakteristike, a prepoznatljiv je pod sloganom Vosak zbog kojeg se vrijedi skinuti.

Zašto je LYCON vosak zbog kojeg se vrijedi skinuti?

Prije svega, LYCON vosak napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova, s dozom senzualnih aromaterapeutskih sastojaka. Upravo ti kvalitetni sastojci djeluju umirujuće i njegujuće na kožu.

Dodatno, ima nisku temperaturu djelovanja pa je stoga i jednostavan za korištenje te ne oštećuje kožu. Nadalje, iznimno je elastičan i nježan te odstranjuje i dlačice već kod dužine od 1 mm. To znači da nije potrebno mučno čekati da vam dlačice narastu kako bi ih se moglo odstraniti. 

Još nekoliko prednosti LYCON voska su:

  • Osigurava od 70% manje boli
  • Crvenilo koje uzrokuje je zanemarivo
  • Može se višekratno nanositi na istom dijelu kože, bez oštećivanja
  • Uporaba je prilagođena različitim tipovima kože i dlačica

Postoji nekoliko tipova LYCON voskova koji su prilagođeni tipu kože i dlačica, a to su topli voskovi, voskovi za odstranjivanje s trakom, jedinstveni voskovi LYCOjet s losionima za prije i poslije upotrebe voska, dok LYCON Spa Specialist Body Care pak omogućuje kućnu njegu između tretmana u salonu.

No, savršena depilacija ne uključuje samo kvalitetan proizvod, već i uslugu. Stoga nije jednako depilaciju odraditi samostalno ili u salonu. U salonu, uz profesionalnu uslugu depilacije, možete dobiti i savjete, preporuke, ali i naravno, dodatnu njegu. Salon koji iznimnu pozornost posvećuje svojim klijenticama jest Beauty centar Etoile. Beauty centar Etoile ima sjedište u Splitu, a osim vrhunske usluge depilacije, nudi i masaže, tretmane lica i radiofrekvenciju lica i tijela.

OCIJENI