OCIJENI
Adresa: Blatine 6
21000, Split
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
021 544 444 021 544 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://simundza.com/
http://www.facebook.com/%C5%A0imund%C5%BEa-Co-271680949543403/?ref=page_internal

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 9-17h
Djelatnosti: Namještaj - proizvodnja
Ključne riječi: besplatno savjetovanje za izradu namještaja od drveta - uz kupnju vrata poklanjamo kvaku - izrada brodskog namještaja po mjeri - sa ili bez ugradnje prema želji kupca - za apartmane - za bazene - uredski namještaj - potpuno opremanje interijera - pregradne stijena - klizna vrata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ŠIMUNDŽA & COMPANY.

Ideja kvalitetne izrade, visoke uporabnosti i dugotrajnosti a prije svega profilirane estetike osnovni je pokretač Šimundža & Company, kako prije samog osnivanja 1985.g., tako i danas.

Tu ideju vodilju primjetili su mnogi specijalisti struke: arhitekti, dizajneri i projektanti čija nam je svesrdna i višegodišnja suradnja pomogla pomaknuti granice mogućeg.

Projekti budućnosti mijenjaju trenutne proizvodne procese i traže tehnološke inovacije, egzotičnost materijala i nove mogućnosti obrade.
Sve to je novi zaštitni znak naše kompanije.

Osmišljavamo, predlažemo i ugrađujemo rješenja u toku s nanjovijim tehnološkim inovacijama i mogućnostima. Više naših radova pogledajte na http://simundza.com


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 544 444 021 544 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI