OCIJENI

Sjedeće garniture za svako kućanstvo

Objavljeno: 22.3.2021. 14:35

Dnevna je soba srce svakoga kućanstva – u njoj toliko često boravimo sami, s ukućanima ili društvom, tamo odmaramo, radimo, učimo – gotovo je nikada ne zaobiđemo. Kako bi dnevna soba zaista postala udobna oaza korištenja, posebnu pažnju moramo posvetiti izboru garniture. Ovisno o veličini prostora, estetike i stila u kojemu je prostor uređen, izabrat ćemo garnituru koja najbolje odgovara našemu prostoru, ali i našim potrebama.
 

Kožna garnitura

Volite li i vi glamurozni izgled i profinjen stil, kožna je garnitura idealna za vas. Najčešće je pronalazimo u tamnijim ili svjetlijim tonovima smeđe, bijele ili u crnoj boji. Budući da se te boje uglavnom jednostavno kombiniraju s drugima, neće biti problem uklapanja kožne garniture u prostoriju gdje prevladavaju neki drugi tonovi.

Trosjed s dijelom za ležanje

Ako je vaša dnevna soba većih dimenzija, a vi ste ljubitelj odmaranja ili popodnevnoga sna, izaberite trosjed s dijelom za ležanje. Prednosti takve garniture su višestruke: upotpunit će prostor, nećete se brinuti oko toga imaju li svi gosti prostora za sjedenje, a i gledati najdraži film na takvome obliku trosjeda bit će prava uživancija!

Dva dvosjeda

Ponekad je raspored prostorija nezahvalan i o odabiru namještaja moramo pomno razmisliti. Ako i vi imate problem sa skučenijim dnevnim boravkom, ne očajavajte – na tržištu postoji pregršt rješenja putem kojih će i Vaš dnevni boravak zablistati! Jedno od takvih rješenja je i kombinacija dvaju dvosjeda iste kolekcije. Kako su dvosjedi manjih dimenzija, lagano ćete ih prilagođavati prostoru koji će poprimiti izuzetan šarm! Također, u prostor možete uklopiti i fotelju ili tabure i time osigurati dodatni prostor za sjedenje.

Ugodan i dizajnerski namještaj pronađite u Interijerima Franić. Ponuda je pomno osmišljena te ćete, osim garnitura za dnevni boravak, pronaći i namještaj za druge prostorije vašega doma. Također, u ponudi je i izrada narudžbi po mjeri!

OCIJENI