OCIJENI
Adresa: Kralja Zvonimira 48
21000 Split
Mobitel:
095 1111 333 095 1111 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.fun2learn.hr
http://www.facebook.com/Fun2LearnSplit/

Radno vrijeme

:
Prema dogovoru
Djelatnosti: Škola stranih jezika
Edukacija i obrazovanje za djecu
Instrukcije, pripreme, poduka
Ključne riječi: Fun 2 learn , fun 2 learn split , škola stranih jezika fun 2 learn , škola stranih jezika fun 2 learn split , škola stranih jezika Split , škole stranih jezika Split , škole stranih jezika u Splitu , tečaj stranih jezika Split , tečaj stranih jezika za predškolce Split , škola stranih jezika za djecu , škola stranih jezika za djecu Split , škole stranih jezika za djecu u Splitu , tečaj engleskog jezika Split , strani jezici za djecu Split , rano učenje stranog jezika Split , engleski za djecu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nova lokacija na Mertojaku!
Od školske godine 2018./2019., osim naše lokacije u Ul. kralja Zvonimira 48, programi Playschool i različite varijante programa Pre-primary i Primary održavamo i u našoj novoj školi u Tronheimskoj 25 na Mertojaku!

Besplatni promotivni tečajevi u rujnu!

Od 1. do 17. rujna organiziramo PROMOTIVNI TEČAJ engleskog jezika za nove polaznike od 2 do 4 godine u programu PRE-PRIMARY!
Tečaj je BESPLATAN, a nastava se održava utorkom i četvrtkom u popodnevnim satima.

Također, u rujnu nudimo i besplatni probni tjedan u programu PLAYSCHOOL s izvornim govornikom!
Playschool je namijenjen djeci od 2 do 4 godine, a odvija se svakim radnim danom od 10h do 12h. 

Prijave na 0917229662, info@fun2learn.hr ili preko Facebooka. Broj mjesta je ograničen!NJEMAČKI, TALIJANSKI I ŠPANJOLSKI jezik za djecu od 2 do 7 godina!

U šk.god. 2015./2016. program Pre-primary nudimo i u varijanti ranog učenja njemačkog, talijanskog i španjolskog jezika!

Osim brojnih prednosti za dijete, pohađanje nastave stranog jezika s djetetom i za roditelja predstavlja kvalitetno provedeno vrijeme. Naime, tečaj ranog učenja stranog jezika roditelju je izvrsna prilika da osvježi vlastito znanje stranog jezika ili ga započne učiti iz početka u veseloj i opuštenoj atmosferi u društvu svojih najmlađih i najslađih članova obitelji!
Iako u programe u školi FUN2LEARN upisujemo djecu i od navršene dvije godine života, od kronološke važnija je razvojna dob, koja, naravno, varira od djeteta do djeteta. Ako niste sigurni da je Vaše dijete spremno za nastavu, jedini način da budete 100%  sigurni je da dovedete dijete na probni sat; potpuno je besplatan i uvijek ste dobrodošli!

Probni satovi za djecu od 2 do 6 godina (program Pre-Primary) održavaju se u popodnevnim satima uz prethodnu najavu telefonom ili mailom.Zašto početi rano?

Playschool za predškolce
 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 1111 333 095 1111 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI