Adresa: Jurjevska 3
10430, Samobor
Telefon:
01 3360 687 01 3360 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://malimuzickiatelje.com
http://www.facebook.com/malimuzickiatelje

Radno vrijeme

:
Pon. - pet
Djelatnosti: Glazbena ustanova
Edukacija i obrazovanje za djecu
Ključne riječi: glazbena poduka Samobor - glazbene radionice Samobor - glazbeni instrumenti - pjevanje - sviranje - gitara - harmonika - violina - synthesizer - klavir - rano učenje instrumenata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu MALI MUZIČKI ATELJE.

Mali muzički atelje je učilište za djecu i mladež predškolskog i školskog uzrasta unutar kojeg djeluju glazbene radionice za gitaru, violinu, synthesizer i harmoniku.

Svi naši programi rada odobreni su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i preporučeni od istog kao izvannastavna aktivnost u osnovnim školama i vrtićima.

Što je Mali muzički atelje?
To je učilište za djecu i mladež predškolskog i školskog uzrasta unutar kojeg djeluju glazbene radionice za gitaru, violinu, synthesizer i harmoniku.

Koje su naše metode rada?
Suvremene metode rada prilagođene dobi polaznika kao i rad u malim skupinama omogućuju optimalan napredak u svladavanju vještine sviranja uz neizostavan individualan pristup svakom polazniku ponaosob. Uspješnost se bazira na pozitivnoj kompeticiji i radosti zajedničkog muziciranja i druženja.


Suređujemo sa školama: Bogumila Tonija,Samobor, OŠ Sveta Nedjelja (područno odjeljenje Strmec), OŠ Vladimira Deščaka,Rakitje, OŠ Stjepana Bencekovića (Horvati,Zagreb), OŠ Klinča Sela, Dj.vrtić Grigor Vitez, Samobor, Dj. vrtić Izvor,Samobor.

Sve detaljnije informacije o upisima i programima pogledajte na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3360 687 01 3360 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.