Adresa: Kralja Držislava 14
10 000 Zagreb
Mobitel:
099 4922 261 099 4922 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.yogazagreb.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 6:30- 22 sub: 6:30-22 ned: 6:30-22
Djelatnosti: Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: yoga - meditacija - restorative yoga - yin yoga - mindfulness meditacija - ashtanga yoga - vinyasa yoga - tehnike disanja - edukacije - škola za učitelje yoge - joga
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu centra Divya Yoga!

Divyu su osnovale Petra Carmichael i Sandra Petra Pintarić, dvije iskusne i internacionalno prihvaćene učiteljice yoge. Želja im je bila stvoriti ugodno mjesto za praksu i malu yoga oazu gdje je svatko dobrodošao. Divya Yoga jedan je od prvih yoga studija i Škola za učitelje yoge u  Hrvatskoj kroz koji su prošli brojni polaznici i zaljubljenici u yogu.

Divya je osnovana u svibnju 2009.g. a u rujnu otvara svoja vrata u srcu Zagreba, na adresi Kralja Držislava 14. Cijenjeni zagrebački studio prerastao je u centar yoge s mnogim događanjima i brojnim gostima. Vjerni smo redovnoj praksi i dnevnom programu koji omogućava kvalitetnu ponudu yoga satova i ugodnu atmosferu. Riječ "Divya" na sanskritu znači 'božanski', 'divine'. Naša je misija organizirati edukacije i programe dijeleći informacije o stilu života koji razvija svjesnost i suosjećanje. Širenjem mudrosti yoge i meditacije potičemo uravnotežen i zdrav načina života prilagođen svačijim potrebama i obvezama.

U lijepom prostoru i toploj atmosferi pronaći ćete sve potrebno za vašu praksu, a bogati program (preko 30 sati tjedno) zadovoljava sve aspekte yoge te je primjeren za svaku dob i sve sposobnosti (od potpunih početnika do naprednih polaznika). Tako vam omogućavamo da vježbate yogu koja vam je najprikladnija - možete dolaziti na bilo koji sat na našem redovnom rasporedu, prema vašoj mjesečnoj članarini ili samo na "drop-in" sat (jedan dolazak). Svi su učitelji u Divyi iskusni i certificirani po visokim standardima internacionalnog yoga saveza, predani praktikanti spremni pomoći. U Divya yoga centru redovno organiziramo stručne radionice s mnogim gostujućim učiteljima kako bi imali priliku čuti nova znanja i tehnike, napredovati i produbiti sadašnji program yoge i meditacije.

2009. godine osnovana je i Divya Yoga Škola koja je do sada iznjedrila 10 generacija i oko stotinu novih učitelja u Hrvatskoj. Kontinuirana edukacija (osnovna i napredna obuka RYT 200/500) djeluje prema visokim svjetskim standardima Yoga Alliance i kvalitetnim programom koji daje cjeloviti vid yoge uz praksu i znanje.

Pogledajte i našu web stranicu na kojoj ćete naći i mnoge zanimljivosti o jogi i korisne informacije o umu, duhu i tijelu!
http://www.yogazagreb.com


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 4922 261 099 4922 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.