Adresa: RUDE 112
10430 SAMOBOR
Telefon:
01 3379 330 01 3379 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tehnovar.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
sub: 7-13
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Restoran, konoba, pizzeria
Ključne riječi: Ražanj - kompleti,Ražanj - oprema,RoštiljiRoštilji - profesionalni,Škare za mesoSt,Stalak za pršut,Planetarni motori,Inox tacne,Peke, Kotlovine,Inox bačvice,Inox preše, Pečenjare
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

TEHNOVAR - O nama

TEHNOVAR obrt za proizvodnju proizvoda od metala.
Vlasnik: Petar Fresl
Sjedište: Rude 112, 10430 Samobor.

                         

Specijalizirali smo se za proizvodnu i usluge, metalne i inox galanterije! Prioritet u proizvodnji su nam ražnjevi za pečenje. Kod nas možete pronaći apsolutno sve što se tiče ražnjeva i opreme. Tu su 3 vrste pogona za ražanj, kompleti za pečenje u kaminu ili na stalcima, ražanj za pečenje janjaca ili piceka, držači za montiranje životinje, tu su ražanj na baterije i pečenjare/kućice s više ražnjeva!

Uz kompletnu ponudu ražnjeva, nudimo i dodatan pribor za Vaš kamin, sve vrste roštilja koje izrađujemo na mjeru, peka, kotlića za fiš, kotlovina, škare za sječenje pečenja, tacne za mast pa i pribor za čišćenje i održavanje kamina!
Uz proizvodnju ražnjeva, tu je i proizvodnja unikatnih inox bačvica od 5 do 40 litara svih kombinacija, na inox ili drvenim stalcima ili na tri noge sa poklopcem i plovkom!

Specijalizirani smo za izradu kvalitetnih roštilja za ugostiteljstvo, za zahtjeve uvjete, svaki detalj prema želji kupca. Šamotirano ložište, sa kotačima i svim vrstama dodatnih opcija, najmanji je problem.
Kroz proizvodnju vršimo i razne usluge svih vrsta zavarivanja, poliranja, tokarenja, savijanja, štancanja, rezanja, konstruiranja i ostalog potrebnog posla.
Trenutno zapošljavamo 2 radnika + vlasnik!
Usko surađujemo sa srodnim obrtom Fresl iz Ruda. Oni proizvode kotlove za rakiju, kotlove za kuhanje, kotlovine, peke, ugostiteljski program i općenitu metalnu i inox galanteriju. Njihove proizvode također možete vidjeti u našoj trgovini.

Od 01.02.2015 smo aktivni na novoj lokaciji u Rudama na broju 112, uz županijsku cestu Samobor – Plešivica – Jastrebarsko!
Na novih 110 m2 proizvodnog prostora, 25 m2 skladišnog prostora i 30 m2 prodajnog prostora preselili smo kompletnu proizvodnju i prodaju. Na našem prodajnom mjestu možete uživo razgledati naše proizvode, naručiti izradu, dogovoriti sve detalje i odmah kupiti većinu raspoloživih proizvoda! Sa novim prostorom omogućeno je i plaćanje sa odgodom American Express karticom do 6 rata. Osim plaćanja odgodom, sve artikle možete platiti i drugim karticama Visa, Master Card ili Maestro a osim kartičnog plaćanja tu su i standardni načini plaćanja virmanom i gotovinom!

Petar Fresl

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3379 330 01 3379 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.