Adresa: Maksimirska 129/1
10000, Zagreb
Telefon:
01 5588 946, 01 5534 720 01 5588 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.enormis.hr/index.php/hr/
http://www.enormis.hr/index.php/hr/webshop-katalog

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 16
Djelatnosti: Zaštitna, radna i medicinska obuća i odjeća
Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Proizvodnja tekstila, odjeće, galanterije, pozamanterije
Ključne riječi: zaštitna oprema; zaštitne rukavice; zaštitne cipele; radne cipele; radna odijela; zaštitna odijela; zaštitne naočale; zaštitne kacige; zaštitni viziri; antifoni; čepići za uši; pojasevi za zaštitu od pada; respiratori za čestice i prašinu; 3m polumaske; 3m maske zaštitne maske; maske za zavarivanje; 3m brusni materijali; 3m autoreparaturni program; brusni papiri; vodobrusni papiri; brusni diskovi; scotch brite diskovi; LBD diskovi; rezne ploče; paste za poliranje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

Dobro došli na stranicu tvrtke Enormis.

Tvrtka Enormis osnovana je 2009. godine u Zagrebu s ciljem veleprodaje osobnih zaštitnih sredstava s naglaskom na 3M zaštitnu opremu. Ispunjavamo uspješno taj cilj već osam godina, te nas je ispunjavanje obveza na vrijeme u oba smjera dovelo do AAA najviše ocjene boniteta što nas svrstava među 5% najuspješnijih poduzeća u Hrvatskoj.

NAŠ TIM
Tvrtka zapošljava šest iskusnih djelatnika, koji Vam uvijek mogu pomoći pri odabiru zaštitne opreme i pružiti Vam tehničku podršku.

ASORTIMAN
U mogućnosti smo Vam ponuditi širok spektar proizvoda za osobnu zaštitu na radnom mjestu, ali zbog potreba tržišta proširili smo asortiman na industrijski potrošni materijal i odjeću za tiskanje, slobodno vrijeme i posao.

BRANDOVI
U mogućnosti smo u potpunosti opremiti vaše djelatnike proizvodima renomiranih proizvođača zaštitne opreme od kojih bismo izdvojili 3M, Delta Plus, Honeywell Safety, Drager, Mapa, Ansell, Kimberly Clark, Aboutblu, Giasco…

Za detaljnije informacije o našim proizvodima posjetite web stranicu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5588 946, 01 5534 720 01 5588 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.