OCIJENI
Adresa: Maksimirska 94
10000 Zagreb
Mobitel:
091 5920 006 091 5920 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://ilab.hr
http://www.facebook.com/udrugaiLab
http://www.instagram.com/udrugailab

Radno vrijeme

:
prema dogovoru
Djelatnosti: Psihijatar, psiholog
Društva, klubovi, zajednice, savezi
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: senzorna integracija - fizioterapija - radna terapija - psihoterapija - play terapija - rana intervencija - psihosocijalna podrška - grupne i individualne aktivnosti iz područja prevencije - habilitacije i savjetovanja - rana intervencija - logopedska terapija - senzorna integracija -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu centra iLab!

Centar iLab je udruga koja okuplja stručni tim iz područja rane intervencije i habiltiacije djece, a ujedno radi i s cjelokupnom obitelji promatrajući sve djetetove komponente razvoja zajedno, a ne odvojeno.
Već šestu godinu kontinuirano radimo na tri područja: prevencija, habilitacija i savjetovanje. Kroz ove segmente rada, pružamo niz usluga za djecu i roditelje / skrbnike.

Naši stručnjaci su većinom certificirani SIAT terapeuti i SI Baby psiholog te imamo niz vanjskih stručnih suradnika poput Gestalt psihoterapeuta, play terapeuta u superviziji, psihologa za savjetovanje roditelja te edukacijskih rehabilitatora.
Naša trenutno najzastupljenija usluga je tretman senzorne integracije kako za veću djecu, tako i za dojenčad od najmanje dobi s teškoćama samoregulacije (prekomjerno plakanje, teškoće hranjenja, uspavljivanja i prospavljivanja i sl).

Napomena: Radimo s obiteljima s engleskog govornog područja. Članovi našeg stručnog tima su svoje znanje i vještine stekli obrazovanjem, životom i radom u inozemstvu adaptirajući se na različite kulture i jezike.

Saznajte više na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5920 006 091 5920 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI