Adresa: Ulica Andrije Gredičaka 12A
49243, Oroslavje
Mobitel:
095 8404 747, 098 1945 190 095 8404 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://alwaysbeautyfl.com/

Radno vrijeme

:
Uto: 11 - 17, sri: 9 - 15, čet: 12 - 20
Djelatnosti: Make-up, vizažist
Ključne riječi: trajna šminka Zagreb -permanent make up- trajno šminkanje Zagreb - trajna šminka Oroslavje - trajni make-up - trajni make-up obrva - trajni make-up kapaka - trajni make-up usana - conture up metoda
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Majstor kozmetičar - Lidija Lovrenčić

Always Beauty FL teži savršenstvu te ga zbog toga predstavlja visoko licencirana kozmetičarka.

Obrazovanje, praktičan rad i dvadesetogodišnje iskustvo stekla je u prestižnoj europskoj školi Long Time Liner te uz dugogodišnje brojne edukacije posjeduje i ostale diplome kao što su elite Basic, elite Camouflage i najprestižnija Top-By Long Time Liner.

Za detaljnije informacije o našim uslugama posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 8404 747, 098 1945 190 095 8404 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.