Adresa: Velebitska 110
21000, Split
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
021 212 185 021 212 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://geoprodukt.hr/

Radno vrijeme

:
Pon. -pet.: 07:0 - 15:00, za kontakt putem mobitela dostupni 0 - 24h
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Održavanje zelenih površina, hortikultura
Ključne riječi: čišćenje aprtmana i vila - proizvodi za čišćenje - medicinski zaštitni proizvodi - hortikultura - održavanje apartmana - trgovina -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće  Geoprodukt d.o.o. osnovano je  prije 20 godina.

Naša dugogodišnja uspješna poslovna suradnja s našim kupcima bogatog asortimana proizvoda svjetskih poznatih proizvođača koje nudimo  najveći je dokaz da dobra kvaliteta i povoljna cijena itekako mogu biti u istom paketu, koji Vam nudi Geoprodukt .

U cjelokupnom poslovanju Geoprodukt  je ubrojen i u uspješno poduzeće, te omogućuje plasman robe i prodor na bilo koja tržišta.

Geoprodukt svoje korisnike ne obvezuje ugovorima i određenim dokumentacijama, isključujući želje i zakonske obveze pojedinih ustanova, već ih zadržava kvalitetnim i povoljnim uslugama u cilju slobodne suradnje te zajedničkog razvijanja i inovativnosti na poslovnim aspektima rada.

Temeljni cilj Geoprodukta je ispuniti očekivanja kupaca i poslovnih partnera, te uspostaviti s njima dugoročnu suradnju i dobre poslovne odnose.

Uz nastojanje da naši klijenti budu što zadovoljniji mi se trudimo biti što uslužniji i praktičniji te ih oslobađamo brige, vremena i novca kada gdje i kako prikupiti naručene artikle jer Geoprodukt Vašu narudžbu u najbržem mogućem roku (najčešće 24h) dostavlja ravno na Vašu adresu bez ikakvih troškova prijevoza i dostave.

Geoprodukt  ne želi samo prodavati proizvode, nego i savjetovati poslovne partnere i kupce, kako bi njihova kupovina i nabava bila brža, sigurna i cjenovno povoljna.

Također, naši redovni klijenti i korisnici usluga uživaju posebne bonuse, akcije i donacije koje pripremamo posebno za njih, kao znak obostrane zahvalnosti i uspješnosti suradnje.

Ciljevi koje Geoprodukt  želi postići na tržištu u nadolazećem vremenskom razdoblju su specijalizacija, modernizacija i povećanje prodajnog programa, te osposobljavanje i motiviranje zaposlenih za vođenje i razvoj poslovanja, a sve sukladno s našim temeljnim usmjerenjem povećanja zadovoljstva kupaca i zaposlenih.

Usluge koje nudimo obuhvaćaju gotovo sve potrebe Vašeg poduzeća,firme,poslovnog prostora..:

- TRGOVINA  -opskrba potrebnog uredskog materijala i sredstava za čišćenje i održavanje za što opremljenije i uredno organizirane  poslovne prostore ,ambulantni program i potrošni materijal,odjeća,obuća te niz drugih artikala

- USLUGE ČIŠĆENJA -činimo Vaš radni prostor čistim,svježim te ugodnim za rad

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 212 185 021 212 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.