OCIJENI
Adresa: Zagrebačka 8
31000 Osijek
Telefon:
031 208 011 031 208 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.siber.hr
https://www.facebook.com/siberordinacija/
https://hr.linkedin.com/in/josip-siber-09791a39

Radno vrijeme

:
Pon i uto: 12-20h; Sri, čet i pet: 8-16h
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Ključne riječi: dentalna medicina - stomatolog - zubar - dječji stomatolog - preventiva u stomatologiji - estetska stomatologija - stomatološki kirurški zahvat - liječenje bolesti desni - parodontitisa - liječenje afti - briksizam - liječenje karijesa - popravak zuba - terapija tvrdih tkiva u ustima - redovni pregledi - zubar osijek - stomatološka ordinacija osijek
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice Ordinacija dentalne medicine Siber!

Vrhunska usluga, najblistaviji osmjeh i najzdraviji zubi iz ordinacije Siber, već 50 godina.


Josip Siber dr. med. dent. preuzeo je ordinaciju svojih roditelja 2013. godine, radeći paralelno s osnivačima i preuzimajući postupno njihove pacijente, navike, pristup, znanje, a napose vrhunsku uslužnost, zbog koje ordinacija već godinama u Osijeku slovi za ponajbolju privatnu dentalnu ordinaciju.

Konstantnim ulaganjem u znanje u inozemstvu i Hrvatskoj, kao i tehnologiju, ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr. med. dent. pruža vrhunsku uslugu i najsuvremeniji pristup pacijentu.

Josip Siber dr.med. dent. ima i TOP curaprox certifikat, te Vam može pružiti individualnu obuku u oralnoj higijeni. Također je kroz projekt ‘Zubić vile’ za vrijeme studija postao i edukator u otklanjanju straha od stomatologa, kod djece.

Danas, naš stručni medicinski tim - Josip Siber, dr.med.dent. i dr.sc. Stjepan Siber, dr.med.dent. - pružaju usluge s područja estetske, restorativne i dječje dentalne medicine, implantologije i oralne kirurgije.

Ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr. med. dent. je privatna ordinacija, te svaki pacijent ima svoj dogovoren termin i pristupa mu se individualno. Nema čekanja i bespotrebnog sjedenja u čekaonici. Prostor ordinacije je uređen suvremeno i vrlo ugodno kako bi pacijentima bilo što lakše proći kroz plan terapije. U čekaonici se nalazi plazma televizor i tablet koji su na korištenje pacijentima. Uz ljubazno i pristupačno osoblje brinemo se da pacijenti uvijek odu od nas s blistavim osmjehom na licu.

Stomatološke usluge:
- Inicijalna karijesna lezija
- Kirurški zahvati u ustima
- Preventiva za djecu i trudnice
- Redovni pregledi
- Estetska stomatologija
- Liječenje afti
- Terapija kod bruksizma
- Terapija paradontoloških bolesti
- Terapija tvrdih tkiva u ustima

Posjetite našu web stranicu!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI