OCIJENI
Adresa: JOSIPA J. STROSSMAYERA 14
31000, Osijek
Telefon:
031 283 222 031 283 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.radiolog-margaretic.hr
Djelatnosti: Onkolog
Radiologija – RTG, CT, MR, mamografija
Ključne riječi: onkologija, onkolog, mamografija, sistematski pregledi, ultrazvuk dojki, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk štitnjače
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Privatna specijalistička radiološko-onkološka ordinacija Damir Margaretić, nalazi se u Osijeku i radi od 21.3.2005.g.

Vlasnik ordinacije i izvršitelj svakog pregleda u Ordinaciji je dr.med., spec.radiolog i onkolog Damir Margaretić.

Dr. Margaretić rođen je 1961.g.u Osijeku, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1987.godine.

Dvije godine radio je u Primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a iza toga je proveo kao znanstveni novak dvije godine na području kardiologije.

Od 1990.g.bavi se onkologijom i radiologijom. 1994.g.položio je specijalistički ispit iz radiologije, radioterapije i onkologije, od kada je postao voditelj Odsjeka za bolesti dojke u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, odakle 2005.g.odlazi u privatnu praksu.

Dr.Margaretić završio je dva poslijediplomska studija: iz područja epidemiologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, te iz područja Biomedicine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

Objavio je više međunarodno licenciranih medicinskih članaka, te brojne članke iz područja medicine u domaćim medicinskim časopisima.

Dr.Margaretić dugi niz godina bavi se kompletnom dijagnostikom bolesti dojki, uključivši mamografiju, ultrazvuk dojki, punkcije dojke pod ultrazvučnom kontrolom s nalazom citologa, galaktografijom, te ultrazvučnim pregledima cijelog organizma, između ostalog ultrazvukom trbušnih organa, vrata i štitnjače, mišićnog sustava, ultrazvukom testisa.

U ordinaciji radimo i rendgenske preglede srca i pluća te kostiju.

Vršimo i savjetovanje o onkološkim bolestima, te dajemo podršku tijekom liječenja onkoloških bolesnika, a vrši se i praćenje i kontrole bolesnika nakon završenog onkološkog liječenja.

Redovito se rade i sistematski pregledi kako žena, tako i muškaraca, pojedinačno ili organizirano za poduzeća i tvrtke.

Dr.Margaretić član je Hrvatskog onkološkog društva, Hrvatskog radiološkog društva, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, te Europskog onkološkog društva.

U svrhu izlječenja promiče preventivne preglede dojki i drugih organa, te je jedan od začetnika ideje o screeningu dojki u Hrvatskoj.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 283 222 031 283 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI