OCIJENI

O nama

Objavljeno: 26.8.2019. 13:25

Sretnici kojih je priroda obdarila potpuno zdravim i idealno pravilnim zubima, mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Gotovo i nema osobe koja nije barem jednom u životu poželjela imati osmijeh savršen poput filmske zvijezde. 

Zahvaljujući velikom tehnološkom napretku u stomatologiji, sve što je do prije 20-ak godina bilo teško zamislivo, sada je ostvarivo u vrlo kratkom vremenu i uz zajamčeno izvrsne rezultate, a kod nas sve to možete napraviti uz stručno osoblje i maksimalnu udobnost.
Dentalna klinika Borčić-Babić funkcionira poput multidisciplinarne ustanove, što znači da pacijent unutar centra može obaviti sve potrebne dentalne i estetske zahvate, kao i radiološku dijagnostiku, što znatno skraćuje vrijeme trajanje terapije.

Naš centar pruža sve usluge moderne dentalne medicine i to na području oralne kirurgije, implantologije, fiksne i mobilne protetike, ortodoncije, parodontologije, estetske dentalne medicine, konzervativne dentalne medicine, pedodoncije, preventivne dentalne medicine i radiološke dijagnostike.

Uz oralnog kiruga postoji i niz drugih liječnika i specijalista iz područja dentalne medicine koji surađuju s nama i od kojih možete dobiti savjet ili potrebno liječenje.Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem i/ili posjetite našu web stranicu.

OCIJENI