OCIJENI

Implantati

Objavljeno: 7.2.2020. 18:57

Veliki broj ljudi susreće se s problemom gubitka zuba. Bilo da je uzrokovan starenjem, bolesti desni ili ozljedom, gubitak zuba može značajno narušiti estetiku čitavog lica osobe, a tako i njegovo samopouzdanje. Na sreću, moderna stomatologija donosi niz rješenja pomoću kojih možete spriječiti posljedice ovog problema.

Nekada se ovaj problem mogao riješiti jedino uz mobilne proteze, a svatko tko ih je ikada koristio, svjestan je nepraktičnosti i svakodnevnih komplikacija koje s njom dolaze. Danas se na tržištu može pronaći veliki broj opcija koje predstavljaju pouzdanije rješenje od mobilnih proteza.Jedan od njih je ugradnja dentalnih implantanata. Implantati su titanijski vijci koji postavljanjem u čeljusnu kost pružaju potporu krunici, protezi ili mostu. Jedan od razloga njihove popularnosti je to što su zubni implantati dizajnirani tako da izgledaju, djeluju i funkcioniraju baš kao i vaši prirodni zubi, što pruža potpunu sigurnost i samopouzdanje u osmijeh. Funkcionalni problemi koje ste imali zbog nedostatka zuba poput poteškoća pri žvakanju i unosu hrane, uz implantate postat će stvar prošlosti.Također, treba imati na umu kako nedostatak zuba s vremenom uzrokuje promjene na čitavom licu, jer dolazi do povlačenja čeljusne kosti na mjestu gdje nedostaje zub. Postavljanje implantata najsigurniji je način za izbjegavanje ovog estetskog problema  Osim toga, implantati predstavljaju dugotrajno rješenje u odnosu na druge dentalne nadomjestke. Uz pravilno održavanje, oni mogu potrajati čak doživotno!

Ako želite učiniti najbolje za svoj osmijeh i oralno zdravlje, implantanti su vaš izbor! Stručno i ljubazno osoblje Implantološkog i estetskog centra "BB DENTALNE KLINIKE” zaslužno je veliki broj lijepih i samopouzdanih osmijeha, obratite nam se i postanite i vi jedan od zadovoljnih pacijenata!

Otkrijte ponudu: http://www.bbclinicadentale.com/landing-hr/.

OCIJENI