OCIJENI
Adresa: Primorska 8
51000 Rijeka
Mobitel:
095 5664 476 095 5664 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.borcic-babic.com

Radno vrijeme

:
pon-sri-pet: 14-20 h, uto-čet 8-14 h, sub. po dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Estetska kirurgija
Estetska medicina
Ključne riječi: dentalni turizam - implatanti - stomatologija - dentalna medicina Rijeka - proteze - izbjeljivanje zubi u Rijeci - estetska medicina - zubar
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Sretnici kojih je priroda obdarila potpuno zdravim i idealno pravilnim zubima, mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Gotovo i nema osobe koja nije barem jednom u životu poželjela imati osmijeh savršen poput filmske zvijezde. 

Zahvaljujući velikom tehnološkom napretku u stomatologiji, sve što je do prije 20-ak godina bilo teško zamislivo, sada je ostvarivo u vrlo kratkom vremenu i uz zajamčeno izvrsne rezultate, a kod nas sve to možete napraviti uz stručno osoblje i maksimalnu udobnost.
Dentalna klinika Borčić-Babić funkcionira poput multidisciplinarne ustanove, što znači da pacijent unutar centra može obaviti sve potrebne dentalne i estetske zahvate, kao i radiološku dijagnostiku, što znatno skraćuje vrijeme trajanje terapije.

Naš centar pruža sve usluge moderne dentalne medicine i to na području oralne kirurgije, implantologije, fiksne i mobilne protetike, ortodoncije, parodontologije, estetske dentalne medicine, konzervativne dentalne medicine, pedodoncije, preventivne dentalne medicine i radiološke dijagnostike.

Uz oralnog kiruga postoji i niz drugih liječnika i specijalista iz područja dentalne medicine koji surađuju s nama i od kojih možete dobiti savjet ili potrebno liječenje.Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem i/ili posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 5664 476 095 5664 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI