OCIJENI
Besplatno

SimplySmile aligner

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 27.12.2022. 20:16

SimplySmile aligner - besplatan pregled i savjetovanje!
SimplySmile je elegantan proziran aparatić koji ravna zube pomoću seta gotovo nevidljivih udlaga koje su napravljene za svakog pacijenta individualno uz vodstvo najboljih specijalista ortodoncije u Hrvatskoj.
SimplySmile je hrvatski proizvod te jedan od suvremenijih proizvoda koje stomatološka struka danas može ponuditi.
ZAŠTO BAŠ SIMPLYSMILE?
• Nevidljiv/proziran
Prednost SimplySmile aparatića je upravo u tome što pomaže pomaknuti vaše zube u savršen položaj, ali pritom oku nije vidljiv jer je izrađen od prozirnog materijala
• Mobilnost
SimplySmile praktičan je upravo zbog svoje mobilnosti jer ga osoba može skinuti kad god joj to odgovara pa aparatić neće utjecati na normalnu rutinu, navike ili oralnu higijenu
• Brzina i efikasnost
U najkraćem mogućem vremenu postići će se najbolji mogući rezultati. Redovni pregledi i izmjene alignera osigurat će brze i pravilne rezultate
• Bezbolnost
Aligneri ne nanose bol, ugodni su za nošenje i napravljeni od posebne medicinske plastike prema vašem otisku koji savršeno pristaju vašim zubima.
TERAPIJA SIMPLYSMILE NEVIDLJIVIM APARATIĆEM
Vremenski tok terapije individualan je kod svake osobe i sastoji se od određenog broja faza alignera. Svaka faza traje dva tjedna i svaka faza ima odgovarajući aligner te se zubi postepeno dovode u željeni položaj.
Brzina i efikasnost terapije su usko vezani sa vremenom koje provedete noseći svaki aligner, a to je minimalno 20 sati dnevno.
Aligner se pritom može skinuti u bilo kojem trenutku (obrok, oralna higijena i slično).

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte pozivom na broj telefona i putem e-mail adrese
Vaš A2 dent

http://a2dent.com.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI