OCIJENI
2 + 1 GRATIS

PRP (plazma) tretman

Akcija je završila

2 pregleda/dan | Objavljeno: 13.02.2023. 17:10

ŠTO JE PRP TRETMAN ?
SOS anti-age metoda kojom se regenerira, osvježava i pomlađuje koža!!!
PRP (Platelet Rich Plasma, ili u prijevodu plazma bogata trombocitima) – tretman koji znatno pridonosi blistavosti kože povećavajući proizvodnju kolagena, poboljšavajući njezinu elastičnost, boju i debljinu.
Iz krvi se uzima plazma bogata trombocitima i faktorima rasta, koji se onda malim i nježnim ubodima ubrizgavaju natrag u kožu kako bi je potaknuli na prirodnu i dubinsku regeneraciju stvaranjem novog kolagena, a njegova se količina počinje smanjivati već prije tridesete godine. Pritom se u tijelo ne unose nikakve sintetičke tvari, što eliminira mogućnost nuspojava.
Tretirati se može cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, odnosno sva područja na kojima je koža posebno tanka i osjetljiva.
Sadašnjost i budućnost regeneracije i pomlađivanja sigurno leži u ovom postupku jer nema ništa sigurnije i vrijednije od vlastitog tkiva.
Veselimo se Vašem dolasku!

Tijekom veljače imamo akciju 2+1 tretman gratis; 2×100 €= 200€
Uljepšajte si mjesec ljubavi i iskoristite ovu pogodnost!

https://a2dent.com.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI