OCIJENI

BESPLATNA KONTROLA TLAKA I ŠEĆERA U KRVI, PONEDJELJKOM OD 14-17 SATI .

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.02.2017. 15:56

SVAKOG PONEDJELJKA, U NAŠOJ SPECIJALIZIRANOJ TRGOVINI I SAVJETOVALIŠTU/ Smiljanska 9, OD 14-17 SATI VRŠIMO BESPLATNU KONTROLU VAŠEG TLAKA I RAZINU ŠEĆERA U KRVI, A SVE U SVRHU RANOG OTKRIVANJA I PREVENCIJE, OD OVIH SVE UČESTALIJIH BOLESTI !!!

Čini Vam se da često imate sljedeće simptome:

-zujanje u ušima!
-učestalo žeđanje i suhoću ustiju!
-učestalo mokrenje!
-gubitak težine!
-pojačanu glad!
-umor i iscrpljenost!
-na momente zamućen vid!
-trnce u stopalima!
-sporo zacijeljivanje rana i infekcije!


Dali ste znali da :

šećerna bolest tipa 1 obično se razvija naglo pa su i simptomi jače izraženi, dok šećerna bolest tipa 2 vrlo često ne izaziva nikakve neuobičajene tegobe, jer se razvija vrlo postupno pa prikrivena može trajati godinama, a najčešće se otkrije tek kad se razviju komplikacije šećerne bolesti!

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 3639 924 091 3639 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI