OCIJENI
Gratis

AKCIJA OTTO BOCK

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.12.2016. 18:29

- OTTO BOCK Healthcare, je vodeći globalni lider u proizvodnji inovativnih pomagala i riješenja, kod osoba sa ograničenom sposobnošću kretanja.

Postoji mnogo pogleda na mobilnost,
fizička mobilnost, društvena neovisnost, fleksibilnost u planiranju svakodnevnih aktivnosti.
Ovo vrijedi i za osobe ovisne o invalidskim kolicima ili nekom drugom ortopedskom pomagalu.
Oni od pomagala očekuju funkcionalnost, ali i harmoniju sa osobnim stilom života, uživajući u slobodi pokreta, uz poslovičnu sigurnost i udobnost.
Sve su to, odlike vrhunskih medicinskih pomagala tvrtke Otto Bock Healthcare, zaokružene u jednu savršenu tehnološku cjelinu.
S.M.-PROMET d.o.o. kao dugogodišnji ugovorni partner i distributer Otto Bock Healthcare pomagala, je pak spreman svojim savjetima podržati korisnika, a po potrebi i zajedničkom izradom standardnih, ali i složenijih opcija za sve grupe pomagala u ponudi, omogućiti kljentu maksimalnu individualizaciju odabranog pomagala, a sve to sukladno visokim standardima licenciranja tvrtke Otto Bock Healthcare.

- ELEKT. MOTORNA KOLICA ( MOD. B400) NA AKCIJI /

SIGURNOSNI POJAS, Rasvijeta - GRATIS!!!

TAKOĐER DOSTUPNO NA DOZNAKU HZZO-a..!

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 3639 924 091 3639 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI